Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Αίγιο: Προσαγωγή κοσμηματοπώλη για ύποπτη υπόθεση

Αίγιο: Προσαγωγή κοσμηματοπώλη για ύποπτη υπόθεση

Βρέθηκαν στο σπίτι του χρυσαφικά που δεν είχαν παραστατικά

Στην προσαγωγή ενός ιδιοκτήτη κοσμηματοπωλείου από την Αιγιάλεια, που διατηρεί κατάστημα σε ιδιαίτερα κεντρικό σημείο, προχώρησαν το μεσημέρι της Τετάρτης άνδρες της Ασφάλειας Αιγίου, καθώς αξιοποιώντας πληροφορίες, πραγματοποίησαν νομότυπη έρευνα ταυτόχρονα στο σπίτι και στην επιχείρησή του -παρουσία Εισαγγελέα- βρίσκοντας, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του filodimos.gr, αξιοσημείωτη ποσότητα κοσμημάτων τα οποία δεν δικαιολογούνταν από ανάλογα παραστατικά και τιμολόγια.

Τα "ακαταχώρητα" κοσμήματα κατασχέθηκαν από τους άνδρες της Ασφάλειας, ενώ ο ύποπτος κοσμηματοπώλης προσήχθη στην Αστυνομική Υποδιεύθυνση Αιγίου για προανάκριση, παίρνοντας 48ωρη προθεσμία για να απολογηθεί.

Ακολούθως αναμένεται να σχηματιστεί δικογραφία και να διαβιβαστεί στον Εισαγγελέα Αιγίου, που θα αποφασίσει τη συνέχεια της πραγματικά ενδιαφέρουσας αυτής υπόθεσης. Αξίζει να σημειωθεί πως η διαδικασία της έρευνας και ακολούθως της προσαγωγής έγινε το μεσημέρι σε ώρες καταστημάτων, υπό τα βλέμματα αρκετών περαστικών που παρακολουθούσαν με εύλογη περιέργεια.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις