Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Ετοιμάζονται για γάμο σύντομα ο Βαλλάτος και η Ματσούκα

Ετοιμάζονται για γάμο σύντομα ο Βαλλάτος...

Παραμένουν αχώριστοι και φουλ ερωτευμένοι ενώ πρόσφατα εθεάθησαν σε μπρα στο Κολωνάκι

Στο επίκεντρο της δημοσιότητας βρίσκεται και πάλι ο Κεφαλονίτης στην καταγωγή (από τον Καραβόμυλο κοντά στη Σάμη) δημοσιογράφος Φώτης Βαλλάτος. Σύμφωνα με ρεπορτάζ που δημοσιεύτηκε στο yupi.gr ο Φώτης Βαλλάτος που έχει διευθυντική θέση στην εφημερίδα free press Lifo κι οποίος τα σχολικά του χρόνια τα πέρασε στην Πάτρα, παραμένει ζευγάρι και μάλιστα πολύ ερωτευμένο με την ηθοποιό Δήμητρα Ματσούκα και πως οι δυο τους δεν έχουν χωρίσει όπως άλλα δημοσιεύματα γράφουν.

Συγκεκριμένα τονίζεται ότι “τόσο καιρό γράφεται ότι έχουν χωρίσει και οι ίδιοι δεν έχουν ασχοληθεί με τη διάψευση των σχετικών δημοσιευμάτων, όμως η αλήθεια είναι ότι όχι μόνο είναι μαζί, αλλά παραμένουν πολύ ερωτευμένοι. Προφανώς, οι φήμες για τον Γιάννη Ολιζιέρσκι, πρώην σύντροφο της Ελεονώρας Μελέτη, ότι τα έχει φτιάξει με τη Δήμητρα Ματσούκα είναι εντελώς ανυπόστατες”.

Το σημαντικό στοιχείο που αναφέρει το yupi.gr είναι πως η Δήμητρα Ματσούκα και ο Φώτης Βαλλάτος σχεδιάζουν εδώ και αρκετό καιρό τον γάμο τους, ο οποίος θα πραγματοποιηθεί σύντομα! Αξίζει να σημειωθεί ότι το ζευγάρι συνεχίζει να κάνει κοινές δημόσιες εξόδους και πρόσφατα, εθεάθησαν με παρέα φίλων σε μπαρ στο Κολωνάκι. Ο Φώτης Βαλλάτος είχε δώσει πριν από ένα χρόνο και συνέντευξη στο περιοδικό του theBest.

 

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight