Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Μήνυμα Ν. Νικολόπουλου για τις πανελλαδικές εξετάσεις

Μήνυμα Ν. Νικολόπουλου για τις πανελλαδι...

"Εύχομαι από καρδιάς καλή επιτυχία σε όλα τα παιδιά από την Αχαΐα"

Με αφορμή την έναρξη των πανελλαδικών εξετάσεων, ο βουλευτής Αχαΐας της Ν.Δ. Νίκος Νικολόπουλος, δήλωσε: «Εύχομαι από καρδιάς καλή επιτυχία σε όλα τα παιδιά από την Αχαΐα που μπαίνουν στην μάχη των πανελλαδικών εξετάσεων. Μακάρι ο αγώνας τους να τους ανοίξει την πόρτα των ονείρων τους.

Σε κάθε περίπτωση όμως, θα πρέπει να ξέρουν πως οι εξετάσεις είναι μόνο μία από τις πολλές δοκιμασίες που κάθε άνθρωπος περνάει στον αγώνα για να κερδίσει τη ζωή του και καμία ζωή δεν εξαρτάται από μία επιτυχία ή αποτυχία. Πολύ περισσότερο στην τόσο δύσκολη εποχή μας, όπου ο αγώνας για το μέλλον είναι πιο δύσκολος και σύνθετος από ποτέ.

Και από αυτό τον αγώνα δεν εξαιρώ τον εαυτό μου και τη δική μου γενιά, που οφείλει να επαναφέρει στον τόπο μας την ελπίδα και να ανοίξει στα νέα παιδιά τους ορίζοντες που δικαιούνται. Θέλουμε τη νέα γενιά, νικήτρια και πρωτοπόρα στην Ευρώπη. Την εμπιστευόμαστε και ξέρουμε τις δυνάμεις της. Πρέπει να της δώσουμε και τα εφόδια. Και γι’ αυτό πασχίζουμε. Καλή επιτυχία… σε όλους μας!»

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις