Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα:Σε κλίμα οδύνης η κηδεία της 27χρονης που βρέθηκε κρεμασμένη στο μνήμα

Πάτρα:Σε κλίμα οδύνης η κηδεία της 27χρο...

Στις 12 το μεσημέρι κηδεύτηκε από το Β’ Δημοτικό Κοιμητήριο

H τελευταία πράξη της τραγωδίας της 27χρονης κοπέλας από την Πάτρα που βρέθηκε απαγχονισμένη από τον σταυρό μνημείου στο νεκροταφείο της Αγίας Τριάδας Ζαρουχλείκων την περασμένη Παρασκευή, παίχθηκε νωρίτερα σήμερα στο Β΄Δημοτικό Κοιμητήριο στη Λεύκα. Στις 12 το μεσημέρι έγινε η κηδεία της κοπέλας στον ιερό ναό του Αγίου Μηνά στο Β’ Κοιμητήριο της Πάτρας που ήταν γεμάτος από κόσμο ενώ ακολούθησε η ταφή της κοπέλας μέσα σε κλίμα μεγάλης οδύνης.

Η 27χρονη είχε δύο αδέλφια ενώ απαρηγόρητοι ήσαν οι γονείς της. Σύμφωνα με τα στοιχεία και πληροφορίες που έχει ως τώρα δώσει η αστυνομία συμπεραίνεται ότι ο θάνατος της άτυχης 27χρονης κοπέλας επήλθε μετά από πράξη αυτοχειρίας (αυτοκτονίας). Η κοπέλα σύμφωνα με τα στοιχεία του ιατροδικαστή, εντοπίστηκε νεκρή περίπου 12 ώρες αφότου είχε επέλθει το μοιραίο ενώ στο λαιμό της υπήρχε δεμένο καλσόν. Το συμβάν συγκλόνισε την κοινή γνώμη της Πάτρας και όλοι το περασμένο σαββατοκύριακο συζητούσαν και αναρωτιόντουσαν για τις συνθήκες και τα αίτια που ώθησαν την κοπέλα να βάλει τέλος στη ζωή της και μάλιστα μέσα σε ένα νεκροταφείο και κατ’ αυτό τον τρόπο.

Το κλίμα ήταν πολύ βαρύ στο Β’ Δημοτικό Νεκροταφείο της Πάτρας όπου ετάφη η νέα αυτή κοπέλα λίγη ώρα αφότου είχε ταφεί και το 30χρονο παλικάρι από τα Κρύα Ιτεών, ο Θανάσης Λαζανάς που τραυματίστηκε θανάσιμα με μαχαίρι τα ξημερώματα του Σαββάτου από τρεις αλλοδαπούς.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις