Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

Γοήτευσε ο θεατρικός μονόλογος της Κατερίνας Διδασκάλου

Γοήτευσε ο θεατρικός μονόλογος της Κατερ...

Πολλοί γνωστοί Πατρινοί παρακολούθησαν την παράσταση την περασμένη Πέμπτη στο θέατρο Απόλλων-Δείτε φωτό

Ιδιαίτερα καλές εντυπώσεις άφησε στο Πατρινό κοινό που γέμισε το Δημοτικό θέατρο Απόλλων την περασμένη Πέμπτη 10 Μαίου, η παράσταση «Η Πόρνη από πάνω» του Αντώνη Τσιπιανίτη με την γοητευτική ηθοποιό Κατερίνα Διδασκάλου. Την παράσταση που αν και μονόλογος δεν κούρασε αλλά αντίθετα συνάρπασε το κοινό ανάμεσα στο οποίο ήταν και πολλές γυναίκες, έχει σκηνοθετήσει ο Σταμάτης Πατρώνης.

Βασική ηρωίδα ήταν η Ερατώ, μία γυναίκα της επαρχίας που παντρεύεται έναν αστυνομικό και έρχεται μαζί του στην Αθήνα με την ελπίδα να αλλάξει ζωή, ωστόσο γρήγορα θα διαπιστώσει ότι ο άνδρας της δεν τη σέβεται και δεν της φέρεται καλά και την βλέπει ως μόνο νοικοκυρά για να τον φροντίζει. Η Κατερίνα Διδασκάλου μετά το τέλος της παράστασης, μίλησε με πολλούς από τους θεατές ενώ υπέγραψε και αυτόγραφα σε όσους της το ζήτησαν. Όπως εκμυστηρεύθηκε, στην Πάτρα η κυρία Διδασκάλου νιώθει πάντα πολύ όμορφα και άνετα ενώ πλέον με την πόλη θα τη συνδέουν και συγγενικοί δεσμοί αφού η κόρη της ετοιμάζεται να παντρευτεί Πατρινό. Η παράσταση «Η Πόρνη από πάνω» που είχε παιχθεί στην Αθήνα στο θέατρο Βασιλάκου, θα μεταφερθεί τώρα, το τριήμερο 18-20 Μαίου στο    Μικρό Θέατρο της Λάρισας όπου θα παρουσιαστεί στο πλαίσιο του Φεστιβάλ μονολόγων.

Ανάμεσα στο κοινό που απόλαυσε την παράσταση στην Πάτρα ήταν το ζεύγος Σπύρου και Νανάς Δούκα, η πρόεδρος του ΔΣ του ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας Νανά Πατρώνη, τα μέλη του ΔΣ Χαριτίνη Καρλιαύτη Σαρδελιάνου και Μαριάννα Σταματιάδου, οι Νίκος Μακρής, Κώστας Βρης, η δημοτική σύμβουλος Βίβιαν Σαμούρη, η υπεύθυνη επικοινωνίας και δημοσίων σχέσεων του θεάτρου Σοφία Μαυρίδη, οι κυρίες Χριστίνα Κόκοτα, Τζίνα Τσαρδάκα, Τζένη Ντούκα-Νικολαίδη, η σύζυγος του τέως Δημάρχου Ευάγγελου Φλωράτου, Βούλα Φλωράτου, οι δημοσιογράφοι Νεκταρία Ντούκα και Άντυ Μπακοπούλου, κ.α. (Οι φωτογραφίες είναι του Κώστα Αθανασόπουλου).

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View