Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Το «Ρόδον» επιστρέφει στις καλοκαιρινές…επάλξεις

Το «Ρόδον» επιστρέφει στις καλοκαιρινές…επάλξεις

Το αγαπημένο στέκι της Ηρώων Πολυτεχνείου ανοίγει και πάλι από αυτήν την Πέμπτη 10 Μαίου προσφέροντας γευστικές επιλογές και κοκτέιλ σε προσιτές τιμές

Τέσσερα χρόνια μετά το τελευταίο καλοκαίρι της λειτουργίας του, το «Ρόδον» επιστρέφει στη νυχτερινή διασκέδαση της Πάτρας ανανεωμένο και ανακαινισμένο για να μας κρατήσει καλοκαιρινή συντροφιά σε ένα καλαίσθητο περιβάλλον, συνοδεία ποτού, φαγητού και καλής μουσικής, από την  Πέμπτη 10 Μαίου 2012.

Το «Ρόδον» έχει γράψει τη δική του ιστορία στη νυχτερινή ζωή της Πάτρας από τον Μάιο του 1996 έως και το τέλος του καλοκαιριού του 2008 που λειτούργησε ανελλιπώς στο γνώριμο χώρο της Ηρώων Πολυτεχνείου 114. Ο συνδυασμός και η «χημεία» της καλής, προσεγμένης μουσικής, του προσωπικού γούστου και του ωραίου περιβάλλοντος ήσαν τα στοιχεία που έκαναν το θερινό «Ρόδον» ακαταμάχητο και το καθιέρωσαν σε σταθερό «πρωταγωνιστή» της Πατρινής νυχτερινής διασκέδασης για πολλά χρόνια.

Όλα είναι έτοιμα για το πολυαναμενόμενο comeback του «Ρόδον» το οποίο επιστρέφει δυναμικά σε ένα ξεχωριστό περιβάλλον που θα συνδυάζει το καλό φαγητό, το ποτό αλλά και μοναδικά καλοκαιρινά δροσιστικά κοκτέιλ πάντα παρέα με αγαπημένες μουσικές επιλογές της σύγχρονης ξένης μουσικής χωρίς βέβαια να λείπουν και τα «νοσταλγικά» μουσικά περάσματα επιτυχιών των δεκαετιών ’80 και ’90 ελληνικών και ξένων.

Οι ιδιοκτήτες του «Ρόδον», Κώστας Σακκής και Κωνσταντίνος Γεωργίου αποφάσισαν να δώσουν μία νέα αισθητική νότα και όψη στο γνωστό χώρο διασκέδασης που επιμελήθηκε ο Πατρινός αρχιτέκτων - διακοσμητής Θόδωρος Κονδύλης με ιδιαίτερη φαντασία. Ο Θόδωρος Κονδύλης εξάλλου γνωρίζει καλά το χώρο και τις απαιτήσεις του μιας και ήταν ο υπεύθυνος για την εξωτερική όψη και μορφή του «Ρόδου» τα τελευταία καλοκαίρια λειτουργίας του.

Οι Κώστας Σακκής και Κωνσταντίνος Γεωργίου υπόσχονται στους θαμώνες και φίλους του «Ρόδου» να προσφέρουν τη δυνατότητα πλούσιων γευστικών επιλογών, σε τιμές πλήρως προσαρμοσμένες στα δεδομένα της εποχής. Αξίζει να θυμίσουμε ότι ο Κώστας Σακκής ήταν στο πηδάλιο της διεύθυνσης του «Ρόδον» από το ξεκίνημα του, μάλιστα ένα χρόνο πριν, το 1995 είχε αγοράσει και ανοίξει και το ιστορικό χειμερινό «Ρόδον» της οδού Υψηλάντου. Το καλοκαιρινό μαγαζί του «Ρόδου» αποτέλεσε σημείο αναφοράς και αγαπημένο στέκι της νεολαίας και όχι μόνο, με φινετσάτο κόσμο, συνεχή χάπενινγκ και πάρτι και έναν χώρο που διακοσμητικά θύμιζε νησί  ενώ η φήμη του είχε ταξιδέψει και εκτός Πατρών με αποτέλεσμα πολλοί διάσημοι που περνούσαν από την περιοχή να κάνουν μία στάση στο «Ρόδον» για το ποτό τους.

Ανάμεσα τους ήταν οι Ονιράμα, οι Πυξ Λαξ, ο Μάριος Φραγκούλης, ο αξέχαστος Βλάσης Μπονάτσος, ο Σταμάτης Κραουνάκης, ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος, οι Κώστας Κατσουράνης και Γιώργος Καραγκούνης, ο Αλέξης Κούγιας, ο Μάνος Μελετίου, ο Γιάννης Μπέζος και τόσοι άλλοι.

Τα τηλέφωνα για ρεζερβέ στο «Ρόδον» είναι τα 2610-431571 και 6932 438428.

 

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight