Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Με ενθουσιασμό υποδέχθηκαν τον Γρηγόρη Τριανταφυλλόπουλο πολίτες της Λακκόπετρας και της Κ.Αχαϊας

Με ενθουσιασμό υποδέχθηκαν τον Γρηγόρη Τ...

Περιόδευσε χθες Πέμπτη

Με ενθουσιασμό και μεγάλη αποδοχή στο πρόσωπό του, υποδέχθηκαν τον υποψήφιο βουλευτή Αχαϊας Γρηγόρη Τριανταφυλλόπουλο πολίτες της Λακκόπετρας και της Κ.Αχαϊας όπου περιόδευσε χθες Πέμπτη.

Στις επαφές του με τους Αχαιούς συμπολίτες ο υποψήφιος βουλευτής της ΔΗΣΥ τονίζει την αναγκαιότητα οι άνθρωποι που θα στείλει ο λαός στη βουλή να είναι άνθρωποι που έχουν κωλύσει «ένσημα» στη ζωή τους, πρόσωπα που έχουν παλέψει στο στίβο της ζωής και μπορούν να ανταποκριθούν στις προσδοκίες του ελληνικού λαού στην κρίσιμη για την πατρίδα μας καμπή.

«Την επομένη των εκλογών πρέπει όλοι να σηκώσουμε τα μανίκια και να δουλέψουμε σκληρά για να δώσουμε ανάσα ζωής στην πατρίδα μας. Ο θυμός και η αγανάκτηση δεν θα πρέπει να οδηγήσουν τους Έλληνες να στηρίξουν ακραίες καταστάσεις και ευκαιριακά «σχήματα» που μόνο δεινά μπορεί να επιφέρουν στην ήδη «λαβωμένη» ελληνική κοινωνία» τόνισε χθες ο υπεύθυνος επικοινωνίας Επιτροπής Εκλογών, αναπ.Εκπρόσωπος Τύπου και υποψήφιος βουλευτής Αχαϊας.

Επίσης μεγάλη έμφαση δίνει ο Γρηγόρης Τριανταφυλλόπουλος στην αναγκαιότητα λήψης μέτρων για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά «για να βγάλουμε τη θηλεία από το λαιμό του Έλληνα» όπως χαρακτηριστικά τονίζει και η Δημοκρατική Συμμαχία έχει σαφείς θέσεις και προτάσεις προς την κατεύθυνση αυτή.

«Η επαναοριοθέτηση του ύψους των οφειλών για τα ποσά που θα κληθούν τελικώς να καταβάλουν οι δανειολήπτες με παράλληλη παράταση του χρόνου αποπληρωμής και μείωση των επιτοκίων είναι ο «λόγος τιμής» της Ντόρας Μπακογιάννη με τους χιλιάδες δανειολήπτες που σήμερα βρίσκονται εγκλωβισμένοι σε υποχρεώσεις που δεν μπορούν να ανταποκριθούν» τονίζει ο Γρηγόρης Τριανταφυλλόπουλος.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις