Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

"Στη Βουλή άνθρωποι αυτοδημιούργητοι και με καθαρά χέρια"

"Στη Βουλή άνθρωποι αυτοδημιούργητο...

Αυτό επιθυμεί η πλειοψηφία των πολιτών που συνομιλεί καθημερινά με τον υπ. βουλευτή Αχαΐας της ΝΔ Νίκο Παπαδημάτο

Στις συνεχείς επαφές του με τους πολίτες της Αχαΐας εδώ και πολλούς μήνες, ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ κ. Νίκος Παπαδημάτος, έχει γίνει συχνά αποδέκτης της απογοήτευσης, αλλά ακόμα και της οργής τους σχετικά με τις πρακτικές και γενικότερα το επίπεδο του πολιτικού προσωπικού της χώρας. Η πλειοψηφία των πολιτών του τονίζει το πόσο ανάγκη έχουν να δουν επιτέλους στη νέα Βουλή, πρόσωπα ικανά και αυτοδημιούργητα, το όνομα των οποίων έχει παραμείνει ανέγγιχτο και ασπίλωτο, και τα οποία με την ενασχόλησή τους με την πολιτική θα στοχεύουν μοναχά στην ανιδιοτελή προσφορά στην κοινωνία.

«Μακριά από επαγγελματίες της πολιτικής» του αναφέρουν χαρακτηριστικά. Από την πλευρά του ο κ. Παπαδημάτος, έχει υπογραμμίσει επανειλημμένα πως σε ότι αφορά την ενασχόληση με την πολιτική, «δεν πρέπει να διαχωρίζεται ο προσωπικός και ο πολιτικός βίος. Όταν εκτίθεσαι στα κοινά, καταθέτεις τα πάντα σου προς κρίση και προς κριτική.»

Άλλωστε ο ίδιος, ιατρός και επιχειρηματίας αυτοδημιούργητος, έχει αποδείξει την παραπάνω πεποίθησή του με πράξεις, γι’ αυτό και άλλωστε ποτέ δεν έχουν προκύψει ερωτηματικά σχετικά με την έως τώρα πορεία του στην πολιτική αλλά και γενικότερα στον κοινωνικό βίο.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις