Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

“Λαοθάλασσα” για τον Θανάση Νταβλούρο στο “Αρχοντικό της Ευτυχίας”

“Λαοθάλασσα” για τον Θανάση Νταβλούρο στ...

Μήνυμα νίκης για τον υποψήφιο βουλευτή Αχαϊας της Νέας Δημοκρατίας σε μια πρωτοφανή σε όγκο και παλμό συγκέντρωση

Ποιος υποψήφιος βουλευτής τολμά να κάνει στις μέρες μας μεγάλη ανοικτή συγκέντρωση και να μαζέψει πολύ κόσμο; Στο εύλογο αυτό ερώτημα υπάρχει πλέον απάντηση.

Ο Θανάσης Νταβλούρος! Πάνω από χίλιοι υποστηρικτές του υποψήφιου βουλευτή Αχαϊας της Νέας Δημοκρατίας κατέκλυσαν κυριολεκτικά το βράδυ της Τετάρτης το “Αρχοντικό της Ευτυχίας” και διατράνωσαν την στήριξή τους στο πρόσωπό του, σε μια συγκέντρωση που θα μπορούσε να συγκριθεί (χωρίς καμία υπερβολή) μόνο με αντίστοιχες αρχηγών κομμάτων!

Εμφανώς συγκινημένος από την πρωτοφανή ανταπόκριση στο κάλεσμά του, ο Θανάσης Νταβλούρος, αφού ευχαρίστησε τους εκατοντάδες ψηφοφόρους του, έδωσε το έναυσμα για την τελική νίκη στις εκλογές της προσεχούς Κυριακής, διαμηνύοντας: “Η Νέα Δημοκρατία προχωράει μέρα με τη μέρα.
Γιατί προχωράμε; Γιατί ανεβαίνουμε συνεχώς! Γιατί εκφράζουμε την ανάγκη του κόσμου να αλλάξουν όλα! Για πραγματική ανατροπή – όχι λόγια του αέρα”.

Παράλληλα, ο κ. Νταβλούρος ξεκαθάρισε: “Σε εμάς έτυχε ο κλήρος να σώσουμε τώρα να μπούμε μπροστά. Είμαστε καταδικασμένοι να σώσουμε τη χώρα. Εμείς μπαίνουμε μπροστά τώρα, που είναι η πιο μεγάλη ώρα. Δεν προδώσαμε και δεν προδίδουμε την παράταξη μας, την τιμημένη παράταξη της Νέας Δημοκρατίας, όπως έκαναν άλλοι, υψώνοντας σημαίες ευκαιρίας και επιδιώκοντας ανίερες συμμαχίες”.

Καταλήγοντας, ο κ. Νταβλούρος ζήτησε να δοθεί καθαρή εντολή στη Νέα Δημοκρατία για να βγάλει τον τόπο από το αδιέξοδο, τονίζοντας χαρακτηριστικά: “Στις εκλογές της 6ης Μαϊου σας ζητώ να δώσετε στη Νέα Δημοκρατία και στον Αντώνη Σαμαρά καθαρή εντολή για να βγάλει την Ελλάδα από το τέλμα με το ρεαλιστικό πρόγραμμα που έχει εκπονήσει”.

Την ομιλία του Θανάση Νταβλούρου τίμησαν με την παρουσία τους πρωτοκλασάτα και ιστορικά στελέχη της Νέας Δημοκρατίας, όπως ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Ανδρέας Μαζαράκης, ο αντιπρόεδρος της ΝΟΔΕ Γιάννης Μάκκας, ο γραμματέας Οργανωτικού της ΝΟΔΕ Γιάννης Γασπαρινάτος, ο επικεφαλής της Επιτροπής Εκλογικού Αγώνα Θρασύβουλος Μαυρομμάτης, ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Αχαϊας Γιώργος Δρακούλης, ο Ανδρέας Πανταζάτος κ.α.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις