Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα:Ο Βενιζέλος μίλησε για πάγωμα τον δανείων της Αχαϊκής αλλά δεν πείθει -Προσυγκέντρωση στον Αγ. Διονύσιο - ΦΩΤΟ και ΒΙΝΤΕΟ

Πάτρα:Ο Βενιζέλος μίλησε για πάγωμα τον ...

Συνάντηση με εκπροσώπους φορέων σε κεντρικό ξενοδοχείο της Πάτρας

19.50 Ολοκληρώθηκε η συνάντηση των εκπροσώπων φορέων με τον Ευάγγελο Βενιζέλο και ο Δήμαρχος Πατρέων κατευθύνθηκε στον Άγιο Διονύσιο, όπου έχει ξεκινήσει η προσυγκέντρωση. Ο Δήμαρχος μετέφερε τα αποτελέσματα της συνάντησης . Όπως τους είπε ο κ. Βενιζέλος τόνισε ότι είχε χθες επικοινωνία με τον Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος κ.. Προβόπουλο, ο οποίος του ανέφερε ότι έδωσε εντολή στον εκκαθαριστή να παγώσει τις διαδικασίες του κλεισίματος δανείων.

Ο κ. Βενιζέλος, είπε ο Δήμαρχος, εκτίμησε ότι ο  εκκαθαριστής μπορεί στο πλαίσιο αυτό να μην προχωρήσει τις διαδικασίες και να κινηθεί με όσα ισχύουν για τις εμπορικές τράπέζες και δεσμεύτηκε πως αν χρειαστεί νομοθετική ρύθμιση, μετά τις εκλογές θα το πράξει.

Ωστόσο πολλοί από τους συγκεντρωμένους δεν φάνηκαν να καλύπτονται από τις απαντήσεις Βενιζέλου και εκτιμουν ότι όλα είναι στον αέρα.

Επίσης ο Γιάννης Δημαράς τόνισε ότι έθιξε και το ζήτημα των εργαζομένων και των ,μεριδιούχων, χωρίς ωστόσο να πάρει κάποια απάντηση επί αυτών.

 

19.05 Ξεκίνησε πριν από λίγα λεπτά η συνάντηση του Ευάγγελου Βενιζέλου με εκπροσώπους φορέων για την Αχαϊκή. Η συνάντνηση γίνεται στο ξενοδοχείο Patras Palace. Τον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ συνοδεύει η Αχαιή διευθύντρια του πολιτικού γραφείου του Χριστίνα Μανωλοπούλου. Στο μεταξύ έτοιμο είναι το κλειστό γήπεδο της ΕΑΠ για την ομιλία του Πρόέδρου του Κινήματος.

 

18.45 Ξεκίνησαν να συγκεντρώνονται ήδη οι πρώτοι δανειολήπτες και άλλοι εμπλεκόμενοι με την Αχαϊκή Τράπεζα στον Άγιο Διονύσιο, ενώ πριν από λίγα λεπτά έφτασε στο ξενοδοχείο που διαμένει ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος, η αντιπροσωπεία που θα συναντηθεί μαζί του και θα του θέσει το θέμα της εκκαθάρισης των δανείων.

Στη συνάντηση θα συμμετέχουν ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απ. Κατσιφάρας, ο Δήμαρχος Πατρέων Γιάννης Δημαράς, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αχαΐας και ο εκπρόσωπος του συλλόγου δανειοληπτών της Αχαϊκής κ. Προσκηνυτόπουλος, ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Πάτρας Γιώργος Ρώρος και ο εκπρόσωπος του Συλλόγου Μεριδιούχων Χρήστος Γκοτσόπουλος.

Ζητούμενο είναι να ανασταλεί επί δίμηνο η εκκαθάριση των δανείων αλλα και να προκύψει σχετική νομοθετική ρύθμιση, από τη νέα Βουλή, καθώς όσα δάνεια κλείσουν και γίνουν απαιτητά τα ποσά που δόθηκαν, τότε 3.500 επιχειρηματίες κινδυνεύουν με πληστειριασμούς και γενικότερη οικονομική καταστροφή.

Στις. 7.30 ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ θα μιλήσει στο κλειστό γήπεδο της ΕΑΠ.

Τα μέτρα της αστυνομίας είναι αυξημένα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις