Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Γεράσιμος Ανδρεάτος: «Επιμένει λαϊκά»

Γεράσιμος Ανδρεάτος: «Επιμένει λαϊκά»

Ο ταλαντούχος τραγουδιστή που νιώθει την Πάτρα ως δεύτερη πατρίδα του λόγω της συζύγου του Βασιλικής Μάρκου, μίλησε στο Πασχαλινό τεύχος του The Best για όλα

Μουσικός με εξαιρετική φωνή και ίσως από τους πιο σεμνούς ανθρώπους στο χώρο της τέχνης, ο Γεράσιμος Ανδρεάτος ξεκίνησε το τραγούδι επαγγελματικά στα μέσα του ’80 και έκτοτε με την ξεχωριστή φωνή και ερμηνεία του μας συντροφεύει στις πιο δυνατές στιγμές της ζωής μας. Με την Πάτρα διατηρεί ιδιαίτερα στενή σχέση καθώς όπως εκμυστηρεύθηκε στο The Best, η σύζυγος του κατάγεται από την πόλη μας ενώ στα πρώτα του βήματα στο καλλιτεχνικό στερέωμα τραγούδησε στο «Χάραμα» των αδελφών Οικονόμου για δύο σαιζόν.

Επίσης πολλοί Πατρινοί αγάπησαν την ερμηνεία του στα τραγούδια του Δημήτρη Παπαδημητρίου από το σήριαλ «Λόγω τιμής» που είχε γυριστεί στην Πάτρα to 1996. «Το άκουσμα του μπουζουκιού, οι μεγάλες φωνές και οι σημαντικές λαικές δημιουργίες του παρελθόντος με επηρέασαν βαθύτατα», λέει μεταξύ άλλων στη συνέντευξη του στο The Best.

Ολόκληρη τη συνέντευξη του Γεράσιμου Ανδρεάτου που έλκει και την καταγωγή του από την κοντινή Κεφαλονιά, μπορείτε να τη διαβάσετε στο τρέχον τεύχος του The Best.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight