Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Η θάλασσα βγήκε στη στεριά - Αγανάκτηση για τις πλημμύρες σε σπίτια και καταστήματα -Σήμερα η εκτίμηση των ζημιών

Πάτρα: Η θάλασσα βγήκε στη στεριά - Αγαν...

Προβλήματα από τη χθεσινή κακοκαιρία

Ανοιχτή είναι πλέον η ΠΕΟ Πατρών - Πύργου στο ύψος των Ιτεών, ενώ από τις 7 σήμερα το πρωί ξεκίνησαν τα δρομολόγια στην πορθμειακή γραμμή Ρίου - Αντιρρίου. Και σήμερα μηχανήματα του Δήμου Πατρέων θα βρεθούν στην περιοχή των Ιτεών αλλά και στην παραλιακή περιοχή από Τσαούση μέχρι Βραχναίικα, όπου και εκεί υπήρξαν  ζημιές, αναφέρει ο αντιδήμαρχος Γ. Σιγαλός.

Χθες η ΠΕΟ πλημμύρισε στο ύψος των Ιτεών προκαλώντας ζημιές σε σπίτια και καταστήματα, οι ιδιοκτήτες των οποίων αγανάκτισαν και προσπαθούσαν με σκούπες στα χέρια να σώσουν ότι μπορούν. Από ενα σημείο και μετά η κυκλοφορία των οχημάτων ήταν αδύνατη και γι'αυτό διεκόπη.

Στο σημείο βρέθηκαν μηχανήματα του Δήμου Πατρέων και εκπρόσωποί του τα "άκουσαν" από αγανακτισμένους κατοίκους και καταστηματάρχες.

Σήμερα θα εκτιμηθεί και το μέγεθος της ζημιάς και όπως αναφέρει ο κ. Σιγαλός ο οποίος βρέθηκε χθες στην περιοχη, τονίζει  κατανοεί την αγανάκτηση του κόσμου, ωστόσο διευκρινίζει ότι τα εθνικά δίκτυα ανήκουν στην ευθύνη των τεχνικών υπηρεσιών των Περιφερειών και όχι του Δήμου. Μιλά για τεχνικές αστοχίες στην περιοχή που έρχονται από το παρελθόν και καλεί τον καθένα να αναλάβει τις ευθύνες του.

Προβλήματα και στη Μαρίνα

 

Οι ισχυροί άνεμοι προκάλεσαν προβλήματα και στη Μαρίνα της Πάτρας, όπου ένα σκάφος βυθίστηκε, ενώ πολλά άλλα κινδύνευαν να καταστραφούν. Δείτε βίντεο.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις