Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Επισκέψεις του Θανάση Νταβλούρου σε ιδρύματα της Πάτρας

Επισκέψεις του Θανάση Νταβλούρου σε ιδρύ...

Συναντήθηκε με τις διοικήσεις, το προσωπικό, αλλά και ασθενείς

Ιδρύματα της Πάτρας, και τον Κωνσταντοπούλειο Οίκο Ευγηρίας επισκέφθηκε ο πολιτευτής Αχαΐας της Ν.Δ, ταξίαρχος ε.α., Θανάσης Νταβλούρος. Ο κ. Νταβλούρος συναντήθηκε με τις διοικήσεις, το προσωπικό, αλλά και ασθενείς, αντάλλαξε ευχές για το Πάσχα, ενώ πρόσφερε και γλυκίσματα.

Κατά την επίσκεψη του στη “Μέριμνα” ο κ. Νταβλούρος, συναντήθηκε με τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Πατρών. κ. Χρυσόστομο με τον οποίο είχε εγκάρδια συνομιλία και αντάλλαξε ευχές, ενώ ενημερώθηκε για τη λειτουργία και τα προβλήματα του ιδρύματος από την πρόεδρο του Δ.Σ, γιατρό, πρώην δημοτική σύμβουλο, Άννα Σπηλιωτακάρα - Ρηγοπούλου.

Επίσης στο Κωνσταντοπούλειο συναντήθηκε με τον πρόεδρο του Δ.Σ., Χριστόδουλο Τουλιάτο και άλλα μέλη του Δ.Σ., ενώ είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει και με ηλικιωμένους.

Σε δηλώσεις του, ο κ. Νταβλούρος επεσήμανε ότι την περίοδο που διανύουμε είναι επιτακτική αναγκαιότητα η ενίσχυση δράσεων στον τομέα της κοινωνικής αλληλεγγύης «Ας αναπτύξουμε ένα κίνημα φροντίδας και αλληλεγγύης για τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη», προέτρεψε ο κ. Νταβλούρος και υπογράμμισε: «Υπάρχουν δίπλα μας, άνθρωποι οι οποίοι περνούν δύσκολες ώρες. Ο καθένας μας στο βαθμό που μπορεί κι όλοι μαζί ως οργανωμένη κοινωνία, ας σταθούμε έμπρακτα δίπλα στο συνάνθρωπό μας. Ας αναπτύξουμε ένα κίνημα φροντίδας και αλληλεγγύης για τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη. Η προσφορά της κοινωνίας την περίοδο των εορτών, παρά τις δυσκολίες που περνάμε, πρέπει να ξεπεράσει κάθε προηγούμενο, για να δείξουμε το μεγαλείο της ψυχής του Έλληνα».

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις