Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Αλ. Χρυσανθακόπουλος: Αποκαλύψεις σε τηλεοπτική εκπομπή

Αλ. Χρυσανθακόπουλος: Αποκαλύψεις σε τηλ...

Ο βουλευτής Αχαίας του ΛΑΟΣ μίλησε για όλους και για όλα

Καταιγιστικός ήταν ο Αλέξανδρος Χρυσανθακόπουλος στην εκπομπή της δημοσιογράφου Φαίης Μαυραγάνη στο «Focus web tv», ασκώντας εκτός των άλλων σκληρή κριτική στον Γιώργο Παπανδρέου, στο κόμμα Καμμένου, στους Μάκη Βορίδη και Άδωνη Γεωργιάδη, στον Δήμαρχο Πάτρας, Γιάννη Δημαρά, στη Ν.Δ. και το ΠΑΣΟΚ σε σχέση με τα σκάνδαλα, αλλά και στην Τρόικα.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του πολιτικού γραφείου του κ. Χρυσανθακόπουλου ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του ΛΑΟΣ, ανάμεσα στα άλλα, είπε:

«Πολλοί μετανάστες έρχονται στην Πάτρα, με κιλά ηρωϊνης, την οποία πουλάνε»

«Έχω χάσει 20 συμμαθητές μου από τροχαία, στην Εθνικό Οδό, Αθηνών –Πατρών»

«Πολιτικός σκουπιδοφάγος της Ν.Δ. το κόμμα Καμμένου»

«Το 2ο Μνημόνιο, είναι ταφόπλακα στην εθνική μας κυριαρχία»

«Ν.Δ. και ΠΑΣΟΚ τα φάγανε μαζί και μαζί απαλλάξανε τα

«Το κόμμα της κ. Κατσέλη δεν θα μπει στη Βουλή, ενώ η κα Μπακογιάνη, έχει τελειώσει πολιτικά εδώ και πολύ καιρό».

«Βορίδης και Γεωργιάδης έκαναν την μεγαλύτερη ζημιά στο κόμμα. Ενσωματώθηκαν στο σύστημα, εκφράζουν το νεοφιλελευθερισμό και πήγαν στον φυσικό τους χώρο»

«Επαληθεύθηκα σε όλα όσα είχα πει για τον Γιώργο Παπανδρέου. Δεν έχει καμία πολιτική σχέση με τον πατέρα του, μετέτρεψε το ΠΑΣΟΚ, σε αμερικανικό και αντιλαϊκό κόμμα»

«Αψυχολόγητη η κίνηση της Τράπεζας της Ελλάδας να κλείσει την Αχαϊκή Τράπεζα»

«Ο Δήμαρχος της Πάτρας ολιγώρησε και αυτή τη στιγμή λιμνάζουν 55.000.000 ευρώ για την Περιφέρειά μας από την Ευρωπαϊκή Ένωση. Υπάρχουν σαφώς ευθύνες, τόσο στον κ. Δημαρά, όσο και στο Υπουργείο που δεν πιέζει και βλέπει τα χρήματα να χάνονται»

«Με τα νέα μέτρα 14 δις ευρώ του Ιουνίου, μας οδηγούν σε μεθοδευμένη πτώχευση για να εφαρμόσουν το Αγγλικό δίκαιο».

«Το παγκόσμιο σύστημα χρησιμοποιεί την Ελλάδα, για να φθάσουμε σε παγκόσμιο νόμισμα που θα σβήσει τα χρέη των ΗΠΑ και θα οδηγήσει σε χρεοκοπία Ρωσία, Κίνα, Ιαπωνία, Ινδία»

Αναλυτικά, οι κυριότερες θέσεις που διετύπωσε ο Αχαιός βουλευτής του ΛΑΟΣ, στην εκπομπή, ήσαν οι εξής:

Για το πρόβλημα των λαθρομεταναστών:

«Η Πάτρα αποτελεί πύλη εξόδου αυτών των ανθρώπων προς την Ιταλία, οπότε δεν μπορεί ταυτόχρονα να γίνει και κέντρο κράτησης μεταναστών. Διότι αν αυτό συμβεί, θα τους ενθαρρύνει να έρχονται μαζικά κατά χιλιάδες, αφού θα τους παρέχονται ανέσεις στις οποίες θα μπορούν να επαναπαυτούν, αναζητώντας παράλληλα και τρόπο διαφυγής στην Ιταλία.

Δεν πρόκειται να περάσει αυτή η απόφαση Χρυσοχοίδη.

Ισχύει ακόμα η συνθήκη «Δουβλίνο 2», που προβλέπει ότι όσους λαθρομετανάστες συλλαμβάνουν στην Ευρώπη, μάς τους επιστρέφουν στην Ελλάδα, σαν χώρα πρώτης εισόδου στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Το πρώτο μέτρο που πρέπει να λάβει η Ελλάδα, πέρα από τον φράκτη στον Έβρο και την λήψη μέτρων ασφαλείας, είναι να καταγγείλει αυτή την συνθήκη «Δουβλίνο 2» και να πει δεν την τηρούμε. Γιατί η χώρα έχει μετατραπεί ολόκληρη σε ένα ανοικτό στρατόπεδο λαθρομεταναστών».

«1.000.000 λαθρομετανάστες βρίσκονται στην Ελλάδα, χωρίς να έχουνε χαρτιά, χωρίς να ξέρουμε ποιοι είναι και πού βρίσκονται.

Κυκλώματα διακινούν τους λαθρομετανάστες, πολλοί από αυτούς είναι θύματα αυτής της ιδιότυπης σωματεμπορίας.

Πολλοί όμως από τους λαθρομετανάστες δεν είναι πολιτικοί πρόσφυγες, αλλά διακινητές ναρκωτικών. Έρχονται με μερικά κιλά ναρκωτικών από το Αφγανιστάν, τα πουλούν στην Τουρκία και στην Ελλάδα.

Μία λύση είναι να δώσουμε σε 100.000 από αυτούς άδεια εξόδου στις χώρες της Ευρώπης, ώστε να τρομοκρατηθεί έτσι η Ευρώπη, να νιώσει το πρόβλημα στο πετσί της και να αναγκαστεί να φυλάξει τα σύνορά μας με την Τουρκία. Τα οποία είναι ταυτόχρονα και σύνορα της Ευρώπης.»

Για τη Ν.Ε.Ο Πατρών – Αθηνών:

«Έχω χάσει 20 συμμαθητές μου, από τροχαία δυστυχήματα στον δρόμο αυτό! Από τον Μάρτιο του 2011 θα έπρεπε να είχε παραδοθεί η νέα Εθνική Οδός Πατρών- Αθηνών και πληρώνουμε χωρίς λόγο διόδια για έναν δρόμο, που είναι καρμανιόλα. Ένα από τα σημεία που είχαμε τριβή με τον κ. Βορίδη, ήταν αυτό. Ο κ. Βορίδης ως υπουργός, ήταν υπέρ των επιχειρηματιών. Εμείς θέλουμε να ολοκληρωθεί οπωσδήποτε, η κατάσταση είναι αφόρητη. Και πράγματι το έργο θα συνεχιστεί, θα υπογραφεί η νέα σύμβαση γιατί το θέλει η Ευρώπη. Απελευθερώθηκαν τα 4 δις ευρώ και η Κυβέρνηση αναγκάζεται να το προχωρήσει.»

Για το λουκέτο στην Αχαϊκή Συνεταιριστική Τράπεζα:

«Χτυπήθηκε πολλαπλά η εσωτερική αγορά της Πάτρας.

Ήταν αψυχολόγητη κίνηση της Τράπεζας της Ελλάδας. Διότι το θέμα δεν είχε να κάνει με κακοδιαχείριση, αλλά με ρευστότητα. Η οποία θα μπορούσε να αντιμετωπιστεί».

Για το ζήτημα των σκουπιδιών:

«Προκήρυξε η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας δεύτερη φορά διαγωνισμό για την δημιουργία του Εργοστασίου Επεξεργασίας Απορριμμάτων και έως τις 24 Ιανουαρίου, που έληξε η προθεσμία, δεν κατατέθηκαν τεύχη δημοπράτησης από το Δήμο Πατρέων. Ο Δήμαρχος της Πάτρας ολιγώρησε και αυτή τη στιγμή λιμνάζουν 55.000.000 ευρώ για την Περιφέρειά μας από την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Υπάρχουν σαφώς ευθύνες, τόσο στον κ. Δημαρά, όσο και στο Υπουργείο που δεν πιέζει και βλέπει τα χρήματα να χάνονται. Ο Δήμαρχος Πάτρας επέλεξε την …κερδοφόρα μέθοδο των Σ.Μ.Α, από την άμεση αποκομιδή στο Εργοστάσιο. Επομένως, αναζητούνται οι ιδιώτες που θα χρυσοπληρωθούν από την τσέπη των Δημοτών, για να παραλάβουν τα σκουπίδια, προς άγνωστη κατεύθυνση, νόμιμη ή παράνομη…»

Για το ΠΑΣΟΚ, τη Ν.Δ και την αριστερά:

«Μαζί τα φάγανε, μαζί απαλλάξανε τα στελέχη τους που έχουν εμπλακεί στα σκάνδαλα, αυτά τα δύο κόμματα έφαγαν τα 250.000.000 ευρώ της Αγροτικής Τράπεζας, και μοιράστηκαν τα 100.000.000 ευρώ της SIEMENS.

Αν δεν ήμασταν εμείς θα είχατε πρωθυπουργό την Έλσα Παπαδημητρίου και θα είχε χρεοκοπήσει η Ελλάδα από τον Δεκέμβριο! Και ο Παπαδήμος, χωρίς την ζωοποιό δύναμη του ΛΑΟΣ, δεν θα μπορούσε να είχε κάνει τίποτα. Ν.Δ. και ΠΑΣΟΚ δεν δικαιούνται να πάρουν πάνω από 3% στις επόμενες εκλογές, με όλα όσα έχουν κάνει στους Έλληνες.

Από την άλλη, τα παραδοσιακά αριστερά κόμματα είναι η στείρα άρνηση και οι αριστερίζουσες δυνάμεις απλά κραυγάζουν».

Για την Τρόικα:

«Με τα νέα μέτρα 14 δις ευρώ του Ιουνίου, μας οδηγούν σε μεθοδευμένη πτώχευση για να εφαρμόσουν το Αγγλικό δίκαιο. Για να μας πάρουν, όχι τον Παρθενώνα, αλλά τα εισιτήρια για την Ακρόπολη.

Για να μας πάρουν όχι τα φυσικό αέριο και το πετρέλαιο, αλλά τα δικαιώματά πάνω σε αυτά. Για να μας πάρουν τα φιλέτα των δημοσίων επιχειρήσεών μας και την εθνική μας κυριαρχία».

Για τον Μπακογιάννη, Κατσέλη και Καμμένο:

«Δεν βλέπω εύκολα την κα Κατσέλη να μπαίνει στη Βουλή. Η κα Μπακογιάννη έχει τελειώσει πολιτικά από καιρού. Το κόμμα του κ. Καμμένου είναι ο πολιτικός σκουπιδοφάγος των θυμωμένων της Ν.Δ.,  που σπρώχνεται να μαζέψει τις δυσαρέσκειες των ψηφοφόρων της για να τους επαναφέρει στη Ν.Δ. την επομένη των εκλογών.

Για τις δημοσκοπήσεις που εμφανίζουν σε χαμηλά ποσοστά τον ΛΑΟΣ:

«Πρόκειται για καθοδηγούμενες δημοσκοπήσεις της Τρόικας.

Μας επιτίθεται το σύστημα, γιατί δεν είμαστε καλά παιδιά. Θα μπούμε στην Βουλή, με διπλάσια ποσοστά από τις προηγούμενες εκλογές!

Το πολιτικό σύστημα της Ελλάδας θα καταρρεύσει μαζί με το οικονομικό σύστημα, το οποίο είναι εξαρτώμενο από έξω.

Στην Ελλάδα θα αναγεννηθεί, οτιδήποτε είναι ελληνικό.»

Για τους κυρίους Βορίδη και Γεωργιάδη:

«Το σύστημα αφομοιώνει.

Αυτό έχει να κάνει με στελέχη, τα οποία είναι ευάλωτα με την αλαζονεία της εξουσίας, ακούνε τις σειρήνες του εκμαυλισμού και ενσωματώνονται σε αυτό το σύστημα.

Είμαστε υπερήφανοι στον ΛΑΟΣ που είμαστε ενάντια στο νεοφιλελευθερισμό, τον οποίο εκφράζουν οι κύριοι Βορίδης και Γεωργιάδης. Αυτοί οι δύο έκαναν την μεγαλύτερη ζημιά στο κόμμα.

Τελειώσαμε με αυτούς! Πήγανε στο φυσικό τους χώρο».

Για τον Γιώργο Παπανδρέου:

«Αυτά που είχα πει εδώ και πολλά χρόνια για τον Γιώργο Παπανδρέου, βγήκαν όλα! Ο άνθρωπος αυτός δεν έχει καμία πολιτική σχέση με τον Ανδρέα Παπανδρέου. Μετέτρεψε ένα κόμμα που έλεγε «η Ελλάδα, στους Έλληνες», σε ένα κόμμα Αμερικανικό, δυτικότροπο και δυστυχώς, αντιλαϊκό. Και πλέον δικαιούμαι περήφανα να πω, ότι επαληθεύτηκα σε όλα όσα δημόσια είχα πει και προβλέψει για τον Γιώργο Παπανδρέου.

Και θα με βρουν μπροστά, σε αυτό που έχω αναλύσει, ότι δηλαδή το παγκόσμιο σύστημα χρησιμοποιεί την Ελλάδα, για να φθάσουμε σε παγκόσμιο νόμισμα που θα σβήσει τα χρέη των ΗΠΑ και θα οδηγήσει σε χρεοκοπία Ρωσία, Κίνα, Ιαπωνία, Ινδία και όσους έχουν ομόλογα των ΗΠΑ»

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις