Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Αλ. Χρυσανθακόπουλος: Κατήγγειλε τις τροπολογίες από το βήμα της Βουλής

Αλ. Χρυσανθακόπουλος: Κατήγγειλε τις τρο...

Ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του ΛΑΟΣ έκανε λόγο για κωμικοτραγική εικόνα

Την έντονη ανησυχία του για τον πρόχειρο, ρουσφετολογικό και αντιφατικό τρόπο με τον οποίο έρχονται στη Βουλή διάφορες τροπολογίες, εξέφρασε ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του ΛΑΟΣ, Αλέξανδρος Χρυσανθακόπουλος, υπογραμμίζοντας ότι «το Κοινοβούλιο ό,τι προβλήματα και να έχουν τα κόμματα, πρέπει να κρατήσει κάποιες αρχές και αξίες».

Μιλώντας από το βήμα της Βουλής, ο Αχαιός βουλευτής έκανε λόγο για κωμικοτραγική εικόνα που παρουσιάζει στην κοινή γνώμη, η κατάθεση αυτών των τροπολογιών:

«Πόσες αναφορές γίνονται σε νομοσχέδια του προηγούμενου διμήνου ή πενταμήνου πριν. Πάρα πολλές αναφορές καινούργιες, ολόκληρες παράγραφοι. Και αν δει κανείς τις τροπολογίες πάνω στις οποίες σβήνονται παράγραφοι, καταλαβαίνει κανείς με πόση προχειρότητα, με πόση αντιφατικότητα, σβήνουν ολόκληρη παράγραφο. Και αύριο θα έρθουν και άλλες τροπολογίες, θυμηθείτε…»

Ο βουλευτής Αχαΐας του ΛΑΟΣ, απευθυνόμενος στην  Κυβέρνηση, την κάλεσε να αναλάβει τις ευθύνες της:

« Προσέξτε πολύ! Όπου η Κυβέρνηση έχει τη συνευθύνη, δείτε τις τροπολογίες από κοινού όλοι οι Υπουργοί και πάρτε θέση. Μην γίνει αύριο το έλα να δεις, η μια τροπολογία να περνάει γιατί είναι εντάξει, αλλά όταν το πήρε είδηση ο άλλος Υπουργός να την αποσύρει. Γιατί θα το ζήσουμε και αυτό...»

Παράλληλα ο κ. Χρυσανθακόπουλος επεσήμανε ότι υπάρχουν και βουλευτές που έχουν εκφράσει πραγματικά την αγωνία πολιτών και σε δίκαια ζητήματα και έχουν καταθέσει τροπολογίες. Αλλά όπως είπε ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του ΛΑΟΣ, υπάρχουν και  τροπολογίες, οι οποίες είναι σε υπόγεια συνεννόηση με μέλη της Κυβέρνησης:

«Έρχονται προτάσεις, οι οποίες φαίνεται ότι είναι κινήσεις σπασμωδικές, ενόψει εξυπηρέτησης φωτογραφικά κάποιων αναγκών από ομάδες και επικρατεί σύγχυση.

Υπάρχουν υπουργοί που λένε, ότι «ξέρεις κάτι, εγώ δεν μπορώ να το φέρω γιατί δεν τα έχουμε βρει μεταξύ μας, αλλά την τελευταία στιγμή θα πω, ναι». Κανείς τελικά δεν μπορεί να αισθανθεί ότι κάποια νομοσχέδια που έρχονται τις τελευταίες ημέρες στην Βουλή, αγγίζουν μέσα από το λαϊκό αίσθημα τους πολίτες και είναι δίπλα στις ανάγκες τους. Περισσότερο, πρόκειται για τακτοποίηση και ρουσφέτι».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις