Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Η οικονομική κρίση «χτύπησε» και τα Φιλανθρωπικά Ιδρύματα της Μητροπόλης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας

Η οικονομική κρίση «χτύπησε» και τα Φιλα...

Με δυσκολία καταβάλλονται οι μισθοί των εργαζομένων

Η οικονομική κρίση έχει «χτυπήσει» και τα Φιλανθρωπικά  Ιδρύματα της Ιεράς Μητροπόλεως Καλαβρύτων και Αιγιαλείας, όπως αναφέρει το www.aigialeianews.gr. Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, με δυσκολία καταβάλλονται οι μισθοί των εργαζομένων, ενώ υπάρχει και έλλειψη προσωπικού. Ο Μητροπολίτης κ.κ. Αμβρόσιος καλεί όσους επιθυμούν να προσφέρουν τις εθελοντικές υπηρεσίες τους, που αφορούν την περιποίηση και προσωπική καθαριότητα των φιλοξενουμένων στα Ιδρύματα της Μητρόπολης. Συγκεκριμένα ο Σεβασμιότατος σε εγκύκλιο σημείωμα αναφέρει τα εξής:

«Προς τους ευσεβείς χριστιανούς της καθ' ημάς Ιεράς Μητροπόλεως

Αγαπητοί μου,

Η ενσκύψασα βαθυτάτη οικονομική κρίση έπληξε μεταξύ άλλων και τα Φιλανθρωπικά μας Ιδρύματα ΑΓΑΠΗΣ ΜΕΛΑΘΡΟΝ «Ο ΑΓΙΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ» και Καλλιμανοπούλειο, τα οποία πλέον αντιμετωπίζουν προβλήματα βιωσιμότητας. Ήδη με πολλή δυσκολία καταβάλλουμε τους μισθούς των εργαζομένων μας, που μοχθούν νυχθημερόν, ώστε οι φιλοξενούμενοι γέροντες να απολαμβάνουν της φροντίδας και της αγάπης μας.

Παράλληλα, η έλλειψη προσωπικού και η οικονομική αδυναμία της καθ' ημάς Ιεράς Μητροπόλεως να προβεί σε νέες προσλήψεις, μας αναγκάζει να απευθυνθούμε στην αγάπη σας και στα φιλάνθρωπά σας αισθήματα και να σας παρακαλέσουμε, όσοι επιθυμείτε, να έρθετε εις το Ίδρυμα ΑΓΑΠΗΣ ΜΕΛΑΘΡΟΝ «Ο ΑΓΙΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ», για να προσφέρετε τις εθελοντικές υπηρεσίες σας, που αφορούν την περιποίηση και προσωπική καθαριότητα των φιλοξενουμένων.

Αφορμώμενοι από τον Απόστολο των Εθνών Παύλο «αλλήλων τα βάρη βαστάζετε» και ατενίζοντες τον Σταυρό του Κυρίου μας, όπου η θυσιαστική αγάπη Του έγινε η οδός δια την προσωπική μας σωτηρία, αλλά και παράδειγμα μιμήσεως, ας γίνουμε και εμείς θυσία προς τον πάσχοντα συνάνθρωπό μας, αντικρύζοντες στο πρόσωπό του τον ίδιο τον Κύριο».

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις