Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Συνάντηση του Δ. Τριανταφυλλόπουλου με πρώην εργαζόμενους της "Αχαϊκής" Τράπεζας

Συνάντηση του Δ. Τριανταφυλλόπουλου με π...

"Μονόδρομος η απορρόφηση από άλλη τράπεζα" επισημαίνει ο πολιτευτής της ΝΔ

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε ο πολιτευτής της ΝΔ Δημήτρης Τριανταφυλλόπουλος αναφέρει τα παρακάτω: "Αντιπροσωπεία των πρώην εργαζομένων της "Αχαϊκής" δέχθηκε στο γραφείο του ο Πολιτευτής Αχαΐας της ΝΔ Δημήτρης Τριανταφυλλόπουλος,προκειμένου να τον ενημερώσουν σφαιρικά για όλες τις τελευταίες εξελίξεις γύρω από την αναστολή λειτουργίας της Συνεταιριστικής Τράπεζας και το εργασιακό αδιέξοδο για εκατό περίπου υπαλλήλους της, που αιφνιδιάστηκαν από το απρόοπτο κλείσιμο, κάτι που είχε ζητηθεί από τον ίδιο την ημέρα της διαμαρτυρίας τους έξω απλό την Τράπεζα της Ελλάδας στην Πάτρα.

Ο υπ.βουλευτής άκουσε με προσοχή το μόνο αίτημά τους για άμεση εργασιακή αποκατάσταση σε κάποια άλλη Τράπεζα - αν όχι στην "Εθνική" που πήρε το χαρτοφυλάκιο της "Αχαϊκής"- ενώ του ζήτησαν να παρέμβει προκειμένου να ενημερωθεί η ηγεσία της ΝΔ αρμοδίως για την περίπτωσή τους.

Αμέσως μετά την συνάντηση ο κ. Τριανταφυλλόπουλος συνομίλησε με τον Αναπληρωτή Τομεάρχη Οικονομικών της ΝΔ κ. Χρήστο Σταϊκούρα από τον οποίο ζήτησε να συναντηθεί με αντιπροσωπεία των τέως εργαζομένων, προκειμένου να εξεταστεί το περιθώριο άσκησης πίεσης για την όποια μορφής ικανοποίηση του αιτήματος, αλλά και τη γενικότερη αξιολόγηση των νέων δεδομένων του Τραπεζικού συστήματος.

Σε δήλωσή του ο Δημήτρης Τριανταφυλλόπουλος, αναφέρει:"Ότι κι αν έχει γίνει με την Τράπεζα - κι αυτό πολύ γρήγορα θα καταφανεί - οι εργαζόμενοι σίγουρα δεν φταίνε σε κάτι. Ο αριθμός τους είναι ένα επιπλέον "αγκάθι" στον εργασιακό χώρο και μάλιστα σε ένα νομό με υψηλό δείκτη ανεργίας και χιλιάδες λουκέτα.

Θα πρέπει από πλευράς πολιτείας να διερευνηθεί και να εξαντληθεί κάθε δυνατή περίπτωση παρεμβατικότητας για να μην μείνουν άνεργοι, εν μέσω οικονομικής κρίσης και μηδενικών ευκαιριών στην αγορά".

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις