Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Ξεκίνησε η διαδικασία αδειοδότησης για τα τραπεζοκαθίσματα

Πάτρα: Ξεκίνησε η διαδικασία αδειοδότηση...

Η προθεσμία λήγει σε 10 ημέρες

Οι καταστηματάρχες, ιδιοκτήτες καταστημάτων Υγειονομικού Ενδιαφέροντος, που επιθυμούν να αναπτύξουν για το έτος 2012, τραπεζοκαθίσματα στο πεζοδρόμιο σε επαφή με το κατάστημά τους καθώς και σε πιθανή προβολή τους σε πλατεία ή σε πεζόδρομο, να καταθέσουν ενώπιον της αρμόδιας Υπηρεσίας του Δήμου Πατρέων αίτηση για χορήγηση της σχετικής άδειας κατάληψης κοινοχρήστου χώρου (πεζοδρομίου, πλατείας ή πεζόδρομου) εντός 10 ημερών, από σήμερα. Από το αρμόδιο τμήμα του Δήμου, διευκρινίζεται ότι δεν θα χορηγείται άδεια  κατάληψης πεζοδρομίου για τα καταστήματα που έχουν προβολές σε πλατεία πάνω από το 1/3 του καθαρού πλάτους και εφόσον το υπόλοιπο καθαρό πλάτος του πεζοδρομίου (2/3 και εσωτερικά των δενδροφυτεύσεων) είναι μικρότερο των δύο μέτρων.

Η Υπηρεσία αφού ελέγξει την συγκεκριμένη προϋπόθεση καθώς και αυτές που επιβάλλονται από την σχετική νομοθεσία και τις αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου θα χορηγήσει την αιτούμενη άδεια για το έτος 2012.

Μετά την πάροδο της προθεσμίας 10 ημερών η χρήση του κοινόχρηστου χώρου (πεζοδρομίου, πλατείας ή πεζόδρομου) θα θεωρείται αυθαίρετη και θα επιβάλλονται οι προβλεπόμενες από το Νόμο κυρώσεις.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις