Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Παρέμβαση του ΕΚΠ για την εκκαθάριση στη Βιομηχανία Κατεργασίας Δερμάτων

Πάτρα: Παρέμβαση του ΕΚΠ για την εκκαθάρ...

Χαρακτηρίζει ανάλγητη την απόφαση της εταιρείας

Παρέμβαση στο θέμα που έχει ανακύψει με την απόφαση εκκαθάρισης της «ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΚΑΤΕΡΓΑΣΙΑΣ ΔΕΡΜΑΤΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ Α.Ε.» από το Εργατικό Κέντρο της Πάτρας που σε ανακοίνωσή του χαρακτηρίζει «ανάλγητη και αντικοινωνική την απόφαση της εταιρείας να προχωρήσει στις 09/03/2012 σε λύση και εκκαθάρισή της, με την επιχειρηματολογία ότι μετά τα ζημιογόνα αποτελέσματα των τελευταίων χρήσεων, καθίσταται η λειτουργία της Βιομηχανίας ασύμφορη και η συνέχισή της αδύνατη.

Ήταν το τελειωτικό κτύπημα αυτό για τους 60 εργαζόμενους, γιατί ταλανίζονταν για πολύ μεγάλο διάστημα η εργασιακή, οικονομική και οικογενειακή τους ειρήνη με διαθεσιμότητες, υποχρεωτικές άδειες και εργασία άνευ αποδοχών.

Άλλο ένα πλήγμα για την Αχαΐα και την ΒΙΠΕ βιώνοντας καθημερινά τη νέα αποβιομηχανοποίηση της περιοχής και παρακολουθώντας με λιγοστά μέσα απόκρουσης πλέον τις ομαδικές απώλειες θέσεων εργασίας με ότι αυτό συνεπάγεται.

Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Πάτρας ΖΗΤΑ άμεση ανάκληση αυτής της απόφασης.

θα εξαντλήσουμε όλα τα μέσα αγώνα για να παραμείνει ανοικτό το Δερματάδικο στη ΒΙΠΕ με τη διατήρηση όλων των θέσεων εργασίας και των εργασιακών τους δικαιωμάτων».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις