Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Ποιος γνωστός τραγουδοποιός γευμάτισε στο Orient Express του Γιώργου Κοτοπούλη;

Ποιος γνωστός τραγουδοποιός γευμάτισε στ...

Ο φακός του flashstar ήταν εκεί

Με αφορμή την εμφάνιση του σε νυχτερινό μαγαζί της πόλη μας βρέθηκε στην Πάτρα ο Κώστας Μπίγαλης συνοδευόμενος από τους  καλούς του φίλους, τον μαέστρο Βαγγέλη Νινίκα, τον μουσικό Χρήστο Κόμη αλλά και δικό μας γνωστό πατρινό δημοσιογράφο Παναγιώτη Ρηγόπουλο. Ο Κώστας Μπίγαλης και η παρέα του γευμάτισαν στο εστιατόριο του Γιώργου Κοτοπούλη στα Ψηλά Αλώνια  Orient Express και απόλαυσαν τις γαστρονομικές δημιουργίες που προσφέρει το κατάστημα όπως, ρολάκια καπνιστού σολομού, μανιτάρια πλευρώτους αλλά και ταλιατέλες πέστο .

Ένα υπέροχο ωστόσο δείπνο κλείνει πάντα με ένα γευστικό και απολαυστικό γλυκό. Όπως τιραμισού σε σοκολατένιο φλιτζανάκι και στικ σοκολάτας , μαύρη σοκολατένια σφαίρα με καραμελωμένα αμύγδαλα και σάλτσα καραμέλα, crème brulee αλλά και τιραμισού στο ποτήρι.

Ο Κώστας Μπίγαλης δήλωσε εντυπωσιασμένος από τον χώρο και τόνισε μάλιστα πως κάτι  αντίστοιχο έχει συναντήσει στο εξωτερικό μόνο: «… με τους χρωματικούς συνδυασμούς που βλέπω και την αισθητική του χώρου  εντυπωσιάστηκα και  χάρηκα πολύ που είμαι εδώ, ένιωσα κάπως αλλιώς λες και δεν είμαι στην Ελλάδα…»

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight