Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Νέα επίσκεψη του Ν. Παπαδημάτου στον Δ. Καλαβρύτων

Νέα επίσκεψη του Ν. Παπαδημάτου στον Δ. ...

Νέα επίσκεψη στον Δήμο Καλαβρύτων, πραγματοποίησε ο υποψήφιος βουλευτής Αχαΐας κ. Νίκος Παπαδημάτος, στα πλαίσια των συνεχών επαφών του με πολίτες σε όλες τις περιοχές του Νομού. Έχοντας πρόσφατα βρεθεί στην πόλη των Καλαβρύτων, αυτήν την φορά βρέθηκε στη Δάφνη, στο Πάος, στα Τριπόταμα, στη Σκοτάνη και στις Σειρές, μεταξύ άλλων. Κατά την  διήμερη παραμονή του στον ιστορικό Δήμο, ο κ. Παπαδημάτος είχε την  ευκαιρία να ακούσει και να συζητήσει με πλήθος πολιτών, οι οποίοι του εξέφρασαν ανοιχτά τα αδιέξοδα, τις ανησυχίες και τους προβληματισμούς τους για την γενικότερη πορεία της χώρας, αλλά και για την κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η περιοχή τους.

Από τις  επαφές του, απεκόμισε για μία  ακόμα φορά τη βεβαιότητα πως, όπως χαρακτηριστικά τόνισε, «υπάρχει άμεση ανάγκη για διοικητικό διαχωρισμό του σημερινού Δήμου Καλαβρύτων, καθώς η δυσλειτουργία του συνόλου των υπηρεσιών του στη νέα εποχή του Καλλικράτη, έχει δημιουργήσει πολλαπλά αδιέξοδα στους πολίτες».

Ξεχωριστή σημασία έδωσε ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ στην αναγκαιότητα αναβάθμισης της αγροτικής και κτηνοτροφικής παραγωγής στην περιοχής, υπογραμμίζοντας  πως «ξέχωρα  από την αξιοποίηση της φέτας, η οποία έχει φτάσει σε ζηλευτά  επίπεδα παγκοσμίως, πρέπει να δοθεί έμφαση και σε άλλα προϊόντα, καθώς και στην κάθετη παραγωγή και αξιοποίηση τους από σύγχρονες μονάδες παραγωγής».

Επιπλέον, ιδιαίτερη μνεία έκανε ο κ. Παπαδημάτος στις δυνατότητες ανάπτυξης του θρησκευτικού τουρισμού της περιοχής, τονίζοντας πως «Μέγα Σπήλαιο και Αγία Λαύρα, αλλά και λοιπές ιστορικές μονές των Καλαβρύτων, δεν υπάρχουν σε άλλα μέρη της Ελλάδας», καθώς ακόμα και στην προοπτική διεθνούς ανάδειξης του ποταμού Ερύμανθου ως χώρου εξάσκησης αθλημάτων όπως το καγιάκ, το ράφτινγκ, κλπ.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις