Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Άρτα: Το κράτος θέλει να δώσει χρήματα σε άνθρωπο νεκρό εδώ και 33 χρόνια!

Άρτα: Το κράτος θέλει να δώσει χρήματα σ...

Tου ζητάει να ανοίξει λογαριασμό σε τράπεζα προκειμένου να καταθέσουν τα χρήματα που πλήρωσε για ιατροφαρμακευτική περίθαλψη

Το Ενιαίο Ταμείο Ανεξάρτητα Απασχολούμενων και συγκεκριμένα ο Τομέας Υγείας Δικηγόρων Επαρχιών έστειλε σε έναν άνθρωπο που έχει φύγει από τη ζωή εδώ και 33 χρόνια, τον Παναγιώτη Τατσόπουλο, από την Άρτα, έγγραφο, με το οποίο του ζητάει να ανοίξει λογαριασμό σε τράπεζα προκειμένου να καταθέσουν τα χρήματα που πλήρωσε για ιατροφαρμακευτική περίθαλψη!

Ο γιος του αείμνηστου, Γρηγόρης Τατσόπουλος έγραψε σχετικά στην ιστοσελίδα του:

"Το ΤΥΔΕ θυμήθηκε μετά από 33 χρόνια και 8 ημέρες να ζητήσει από τον μακαρίτη πατέρα μου να δηλώσει την Τράπεζα στην οποία επιθυμεί να ανοίξει λογαριασμό για να καταθέτουν τα χρήματα που έχει πληρώσει για ιατροφαρμακευτική περίθαλψη!!!

Αυτή η δήλωση έχει και τον σκοπό της απογραφής, ώστε το Ταμείο να γνωρίζει ποιοι πραγματικά είναι οι δικαιούχοι.

Ναι, αλλά το Ταμείο γνωρίζει από το 1979 ότι ο πατέρας μου δεν βρίσκεται πια εν ζωή. Γι αυτό άλλωστε η χήρα του, η μητέρα μου παίρνει την σύνταξη χηρείας εδώ και τόσα χρόνια.

Σε κάνει όμως να αναρωτιέσαι και να υποπτεύεσαι: Μήπως κάποιος... αετονύχης υπάλληλος στην Αθήνα αποφάσισε κάποια στιγμή να "νεκραναστήσει" τον πατέρα μου, ώστε να εκμεταλλεύεται με κάποιο τρόπο παροχές-μαϊμού";

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις