Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Αιγιώτης ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας που πυροβόλησε ο ένοπλος απολυμένος!

Αιγιώτης ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρ...

Η είδηση έχει προκαλέσει σοκ - Διαβάστε τη συνέντευξη που είχε δώσει στο BEST

17:30 Ο ιδιοκτήτης της εταιρίας HELESI PLC Σάκης Ανδριανόπουλος, τον οποίο τραυμάτισε νωρίτερα σήμερα ένοπλος απολυμένος της εταιρίας στην Κομοτηνή, κατάγεται από το Αίγιο. Μάλιστα ο κ. Ανδριόπουλος ξεκίνησε την επιχειρηματική του δράση από το εργοστάσιο απορριμμάτων στην Πάτρα.

Ο Αιγιώτης επιχειρηματίας έχει μεταφερθεί στο νοσοκομείο, ευτυχώς όμως η κατάσταση της υγείας του δεν προβληματίζει ιδιαίτερα τους γιατρούς του. Ο κ. Ανδριόπουλος είχε μιλήσει στο BEST για την επιχειρηματική του δράση και για την σχέση του με την Πάτρα.

Διαβάστε όλη την συνέντευξή του στο nektarini

16:20 Ώρες αγωνίας στην Κομοτηνή, καθώς απολυμένος της εταιρείας HELESI PLC κρατά στο εργοστάσιο της εταιρείας ομήρους δύο υπαλλήλους, έχοντας μάλιστα τραυματίσει τον ιδιοκτήτη της εταιρείας Σάκη Ανδριανόπουλο, έναν εργοδηγό και έναν αστυνομικό, οι οποίοι βρίσκονται ήδη στο νοσοκομείο και -ευτυχώς- εκτός κινδύνου, σύμφωνα με πληροφορίες. Πριν από από λίγο, ο δράστης άφησε ελεύθερο τον έναν από τους τρεις πρώην συναδέλφους του.

Ωστόσο, εξακολουθεί να κρατά ομήρους άλλους δύο και αρνείται να παραδοθεί. Στο σημείο όπου εξελίσσεται το θρίλερ φτάνουν από στιγμή σε στιγμή δυνάμεις της ΕΚΑΜ από τη Θεσσαλονίκη, μετά από έκκληση του περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης.

Το εργοστάσιο έχει αποκλειστεί από δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ., ενώ ειδικοί διαπραγματευτές προσπαθούν να πείσουν τον ένοπλο να αφήσει ελεύθερους τους ομήρους.

Ο δράστης, που είναι ένας 62χρονος πρώην εργαζόμενος στο εργοστάσιο, εισέβαλε στις εγκαταστάσεις, κρατώντας ένα κυνηγετικό όπλο, με το οποίο πυροβόλησε αρχικά έναν οδηγό και στη συνέχεια τον ιδιοκτήτη.

Και οι δύο διακομίστηκαν στο «Σισμανόγλειο» νοσοκομείο Κομοτηνής και σύμφωνα με πληροφορίες νοσηλεύονται στη Χειρουργική και την Ορθοπεδική κλινική χωρίς να διατρέχει κίνδυνο η ζωή τους.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, ο δράστης, που είναι πατέρας δύο παιδιών επέλεξε αυτό τον τρόπο για να εκδικηθεί για την απόλυσή του από την εταιρεία πριν από εννέα μήνες, την οποία θεωρεί παράνομη.

Όπως αναφέρουν πηγές προσκείμενες στην εταιρεία, πρόκειται για πρόσωπο με ψυχολογικά προβλήματα, ο οποίος είχε απολυθεί, επειδή είχε προκαλέσει επεισόδια στο χώρο εργασίας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις