Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Εμπόδια για ένα μήνα στην κυκλοφορία επί της Ηρώων Πολυτεχνείου

Πάτρα: Εμπόδια για ένα μήνα στην κυκλοφο...

Λόγω εργασιών αποχέτευσης

Από το Τμήμα  Κυκλοφοριακής Ρύθμισης της Διεύθυνσης Πολεοδομικού Σχεδιασμού και Εφαρμογών του Δήμου Πατρέων γνωστοποιείται η προσωρινή μερική παρεμπόδιση της κυκλοφορίας οχημάτων επί της ανατολικής πλευράς της οδού Ηρώων Πολυτεχνείου, στο τμήμα της από 30,00 μ. νοτίως της οδού Αμερικής έως 20,00 μ. βορείως της οδού Τερψιθέας (συνολικού μήκους 320,00 μ.), για το χρονικό διάστημα από τις 28.2.2012 έως και τις 28.3.2012, λόγω εργασιών στα πλαίσια της εργολαβίας «Β΄ Φάση Βασικών Έργων Αποχέτευσης Λυμάτων Παραλιακής Υποζώνης Α4» της ΔΕΥΑΠ.

Κατά το ανωτέρω χρονικό διάστημα θα ισχύουν οι εξής κυκλοφοριακές ρυθμίσεις:

-Απαγόρευση στάσης και στάθμευσης όλων των οχημάτων και στις δύο πλευρές της ανωτέρω οδού, στο υπόψη τμήμα της, όπου θα εκτελούνται εργασίες.

-Η παρεμπόδιση της κυκλοφορίας οχημάτων θα γίνεται στο ήμισυ του πλάτους οδοστρώματος (ανατολική πλευρά), ενώ η κυκλοφορία όλων των οχημάτων, φορτηγών, λεωφορείων κ.λπ. θα διεξάγεται εναλλάξ για τις δύο κατευθύνσεις κυκλοφορίας από την δυτική πλευρά της οδού Ηρ. Πολυτεχνείου με τοποθέτηση φορητού φωτεινού σηματοδότη, το πρόγραμμα του οποίου θα ρυθμιστεί σύμφωνα με το περιεχόμενο της Τεχνικής Έκθεσης του Νικ. Μηλιώνη, Πολιτικού Μηχ/κού-Συγκοινωνιολόγου, που έχει υποβάλλει ο ανάδοχος.

-Μεταφορά του σταθμού οχημάτων ΤΑΞΙ που ευρίσκεται επί της οδού Τερψιθέας, ανατολικά της συμβολής της με την οδό Ηρ. Πολυτεχνείου σε νέα θέση επί της οδού Κων. Καραμανλή και Τερτσέτη.

-Λόγω των ανωτέρω εργασιών δεν θα είναι δυνατή η πρόσβαση των οχημάτων από τις καθέτους οδούς Αμερικής, Σοφοκλέους Τερψιθέας προς την οδό Ηρώων Πολυτεχνείου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις