Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Ο Άγγελος Τσιγκρής συναντά τους μαθητές του Επαγγελματικού Λυκείου Αιγίου

Ο Άγγελος Τσιγκρής συναντά τους μαθητές ...

Την Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου και ώρα 11.00

Μετά την πολύ θετική αποδοχή που είχε η ομιλία του Άγγελου Τσιγκρή στους μαθητές και στους καθηγητές του 2ου Γενικού Λυκείου Αιγίου, ο Σύλλογος Γονέων του Επαγγελματικού Λυκείου Αιγίου προσκάλεσε το συντοπίτη  καθηγητή της Εγκληματολογίας και υπ. βουλευτή Αχαΐας να συζητήσει για δύο (2) ώρες με τους μαθητές του Επαγγελματικού Λυκείου την Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου και ώρα 11.00. Με αφορμή την πρόσκληση αυτή ο Άγγελος Τσιγκρής δήλωσε:

«Πριν δύο εβδομάδες είχα τη μοναδική εμπειρία να συναντηθώ και να συζητήσω με τη νεολαία του 2ου Γενικού Λυκείου Αιγίου, από το οποίο αποφοίτησα πριν από 28 χρόνια.

Δεν είναι υπερβολή να πω ότι ήταν, ίσως, το καλύτερο και πάντως το θερμότερο ακροατήριο που έχω διδάξει μέχρι σήμερα.

Με την ίδια χαρά και με υψηλό αίσθημα ευθύνης ανταποκρίνομαι και στην πρόσκληση να συναντηθώ και να συζητήσω με τις νέες και τους νέους του Επαγγελματικού Λυκείου Αιγίου.

Η Ελληνικής νεολαία καλείται να ζήσει σε μια δύσκολη για τον τόπο περίοδο, αφού ένας στους δύο νέους δεν μπορεί να βρει δουλεία, με αποτέλεσμα όλο και περισσότεροι νέοι να παίρνουν το δρόμο της ξενιτιάς προς αναζήτηση της ελπίδας.

Καλώ τη νεολαία της Αχαΐας να μείνει και να παλέψει για να αλλάξει την Ελλάδα και να διώξει όλους όσους καταχράστηκαν την εμπιστοσύνη και πρόδωσαν τα όνειρα της νέας γενιάς…»._

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις