Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

«Αυξάνονται τα κρούσματα εγκληματικότητας στην Αχαΐα»

 «Αυξάνονται τα κρούσματα εγκληματικότητ...

Δήλωση του Προέδρου της ΟΝΝΕΔ

Καθημερινά  ολοένα και αυξάνονται τα κρούσματα  εγκληματικότητας στην Αχαΐα χωρίς  να υπάρχει η ανάλογη  μέριμνα για την προστασία των πολιτών από το κράτος.   Η Αστυνομική Διεύθυνση Αχαΐας σύμφωνα  με απόφαση του Συμβουλίου Μεταθέσεων  ενισχύθηκε μόνο με πέντε αστυνομικούς για το 2012 γεγονός που προκαλεί την εύλογη δυσαρέσκεια των αστυνομικών  αλλά και την ανασφάλεια στους πολίτες αν αναλογιστούμε τα ανησυχητικά ποσοστά της εγκληματικότητας στον Νομό. Τέτοιες αποφάσεις αδικούν και καταδυναστεύουν τον Νομό.
Η Αχαΐα συνεχίζει να παραμένει απροστάτευτη και οι πολίτες συνεχίζουν να ζουν με τον φόβο της εγκληματικότητας .
«Η  πόλη της Πάτρας παραμένει  απροστάτευτη ενώ  η εγκληματικότητα  εντείνεται προκαλώντας  την δικαιολογημένη ανησυχία στους πολίτες. Χαρακτηριστικό παράδειγμα έλλειψης προστασίας στον Νομό είναι η  απουσία εντατικής  αστυνόμευσης στα  Σαγέικα που εμφανίζουν έντονα φαινόμενα παραβατικότητας. Το κράτος οφείλει να σκύψει με προσοχή πάνω από αυτό το σοβαρό πρόβλημα και να ενισχύσει το αίσθημα ασφάλειας των πολιτών της Αχαΐας. Η ασφάλεια των πολιτών προέχει από τις οποιεσδήποτε μειώσεις στο οικονομικό κόστος» δήλωσε ο πρόεδρος της οργάνωσης Γιώργος Δρακούλης.

Καθημερινά  ολοένα και αυξάνονται τα κρούσματα  εγκληματικότητας στην Αχαΐα χωρίς  να υπάρχει η ανάλογη  μέριμνα για την προστασία των πολιτών από το κράτος.   Η Αστυνομική Διεύθυνση Αχαΐας σύμφωνα  με απόφαση του Συμβουλίου Μεταθέσεων  ενισχύθηκε μόνο με πέντε αστυνομικούς για το 2012 γεγονός που προκαλεί την εύλογη δυσαρέσκεια των αστυνομικών  αλλά και την ανασφάλεια στους πολίτες αν αναλογιστούμε τα ανησυχητικά ποσοστά της εγκληματικότητας στον Νομό. Τέτοιες αποφάσεις αδικούν και καταδυναστεύουν τον Νομό.

Η Αχαΐα συνεχίζει να παραμένει απροστάτευτη και οι πολίτες συνεχίζουν να ζουν με τον φόβο της εγκληματικότητας .

«Η  πόλη της Πάτρας παραμένει  απροστάτευτη ενώ  η εγκληματικότητα  εντείνεται προκαλώντας  την δικαιολογημένη ανησυχία στους πολίτες. Χαρακτηριστικό παράδειγμα έλλειψης προστασίας στον Νομό είναι η  απουσία εντατικής  αστυνόμευσης στα  Σαγέικα που εμφανίζουν έντονα φαινόμενα παραβατικότητας. Το κράτος οφείλει να σκύψει με προσοχή πάνω από αυτό το σοβαρό πρόβλημα και να ενισχύσει το αίσθημα ασφάλειας των πολιτών της Αχαΐας. Η ασφάλεια των πολιτών προέχει από τις οποιεσδήποτε μειώσεις στο οικονομικό κόστος» δήλωσε ο πρόεδρος της οργάνωσης Γιώργος Δρακούλης.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις