Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Δράσεις για παιδιά από το ΔΗΚΕΠ Αιγιάλειας

Δράσεις για παιδιά από το ΔΗΚΕΠ Αιγιάλειας

Έπαιξαν, δημιούργησαν, συνεργάστηκαν και χάρηκαν το καρναβάλι

Έπαιξαν, δημιούργησαν, συνεργάστηκαν και χάρηκαν το καρναβάλι… Ο λόγος για τους νεαρούς καρναβαλιστές που όλες αυτές τις ημέρες πήραν μέρος σε πολλές καρναβαλικές δράσεις, που διοργάνωσε η Δημοτική Κοινωφελής  Επιχείρηση Αιγιάλειας.

Το πρωί της Παρασκευής 17 Φεβρουαρίου ένα ακόμα Εργαστήρι Μάσκας πραγματοποιήθηκε, αυτή τη φορά στο δημοτικό σχολείο Σελιανιτίκων. Ήταν μια δράση που η ΔΗΚΕΠΑ όφειλε στους μικρούς μαθητές του συγκεκριμένου σχολείου, οι οποίοι δεν είχαν παρακολουθήσει την παιδική θεατρική παράσταση που παίχτηκε προ ημερών στο δημοτικό κινηματοθέατρο «Απόλλων». Στο δημοτικό σχολείο των Σελιανιτίκων οι εθελοντές της ομάδας Α΄ και ο Ζωγράφος Νίκος Λυριντζής βοήθησαν τους μαθητές να δημιουργήσουν μάσκες της αρεσκείας τους, και αυτοί χάρηκαν ιδιαίτερα την ημέρα.

Μια ακόμα δραστηριότητα  αφιερωμένη και αυτή στα παιδιά πραγματοποιήθηκε, μια ημέρα πριν την Παιδική Καρναβαλική Παρέλαση, το πρωί του Σαββάτου στην πλατεία Αγίας Λαύρας. Ο ζωγράφος Μέλος Πινέλος ανέλαβε να ζωγραφίσει στα πρόσωπα των παιδιών χαρούμενα σχέδια. Η ηλιόλουστη ημέρα έφερε πολλά παιδιά μαζί με τους γονείς τους στην κεντρική πλατεία του Αιγίου και η ατμόσφαιρα γέμισε με καρναβαλική μουσική και πολλά χαμογελαστά παιδικά πρόσωπα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις