Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Πάτρα: Επισκέψεις σχολείων στην Carnaval-Area- Ο Νίκος Μουρατίδης φέρνει στην Πάτρα το παιδικό Xfactor

Πάτρα: Επισκέψεις σχολείων στην Carnaval...

Το Σάββατο το παιδικό XFactor με τον Νίκο Μουρατίδη

Η χαρά του παιδιού είναι η Carnaval-Area στο λιμάνι της Πάτρας, με τα σχολεία της ευρύτερης περιοχής να δίνουν καθημερινά ραντεβού στην καρναβαλική πολιτεία των 2.000 τετραγωνικών μέτρων. Το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου στις 6 το απόγευμα ο Νίκος Μουρατίδης φέρνει στην Πάτρα και στην CARNAVAL-AREA το παιδικό Xfactor.

Μικρά και μεγάλα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να τραγουδήσουν στην επαγγελματική σκηνή που έχει στηθεί και να ακούσουν τα σχόλια του γνωστού κριτή του τηλεοπτικού X-Factor σε μια εκδήλωση γεμάτη τραγούδια και κέφι. Μαζί του μια κριτική επιτροπή έκπληξη! Διάλεξε το αγαπημένο σου τραγούδι και λάβε μέρος και εσύ στον διαγωνισμό.

Οι τρεις πρώτοι νικητές θα κερδίσουν πλούσια δώρα. Δηλώσεις συμμετοχής μέχρι και μισή ώρα πριν την έναρξη του παιδικού XFactor (Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 17:30)στην CARNAVAL-AREA.

Πληροφορίες στα τηλ. 2610223992, 6943833893 και στο facebook  στη διεύθυνση http://www.facebook.com/pages/CarnavalArea-2012

Τα μικρά και μεγαλύτερα παιδιά έχουν ξετρελαθεί με το παγοδρόμιο, το καρουσέλ, το τραμπολίνο, τους παραμορφωτικούς καθρέφτες και τις ντεκουπέ φιγούρες. Μπαίνουν στο καρναβαλικό πνεύμα με το face painting, δοκιμάζουν τις δυνατότητές τους στην μεγάλη σκηνή Karaoke ενώ φεύγοντας παίρνουν μαζί τους την μάσκα και το καπέλο που δημιούργησαν.

Και βέβαια έχουν την ευκαιρία να παρακολουθούν καθημερινά παραστάσεις καραγκιόζη από τον Κώστα Μακρή ενώ ξεναγούνται στον υπέροχα και με εικαστικές αναφορές πολυχώρο παρακολουθώντας τα ντοκιμαντέρ για το πατρινό καρναβάλι από τον Παναγιώτη Φαφούτη, τις εκθέσεις φωτογραφίες 17 πατρινών φωτογράφων, την εικαστική εγκατάσταση του Δημήτρη Βούρτση που αναπαριστά έναν φλεγόμενο καρνάβαλο, τους πίνακες του Γιώργου Μπογδανόπουλου, τις μάσκες της Βασιλικής Κασπίρη, τις δημιουργίες του Δημήτρη Ντζουμάνη, της Αγνής Στασινού και του Νίκου Πρέσσα.

Η είσοδος για ομαδικές επισκέψεις σχολείων και  παιδικών σταθμών είναι ελεύθερη κατόπιν συνεννόησης.

Γενική είσοδος: 3 ευρώ το άτομο.

Πληροφορίες για ομαδικές επισκέψεις και επισκέψεις σχολείων στο τηλ. 2610 223992 και 6943 833893.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight