Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα - Καταγγελία: Eργοδότης εξευτέλισε με ακατανόμαστες ύβρεις εργαζόμενη

Πάτρα - Καταγγελία: Eργοδότης εξευτέλισε...

Επειδή αρνείται να συναινέσει σε τροποποίηση της ατομικής της σύμβασης.

Ο ιδιοκτήτης γνωστής, πανελληνίως επιχείρησης, με διάφορα είδη οικιακού και όχι μόνο εξοπλισμού,  με εκφράσεις πεζοδρομίου  έκανε "σκουπίδι" εργαζόμενη, αξιοποιώντας με ανορθόδοξο τρόπο το διευθυντικό του "δικαίωμα", σύμφωνα με  δημοσίευμα του ergasianews.blogspot.com,  καθώς όπως καταγγέλλεται, η υπάλληλος αρνείται να συναινέσει σε τροποποίηση της ατομικής της σύμβασης.

Όπως αναφέρεται στο  δημοσίευμα, ο "γλυκομίλητος" εργοδότης επιχείρησε, με την ιδιαίτερη "πειθώ" του, να πείσει την εργαζόμενη ότι το "συμφέρον" της είναι να δεχθεί τις "καλοπροαίρετες" προτάσεις του για μειώσεις μισθών και μείωση του χρόνου εργασίας της.Αφού λοιπόν την στόλισε κανονικά με κοσμητικά επίθετα και ύβρεις, την απείλησε ότι θα χάσει τη δουλειά της.

"Νομίζει ότι η ιδιότητα του εργοδότη, του δίνει το δικαίωμα να καθυβρίζει το προσωπικό του, να του συμπεριφέρεται σαν σκουπίδι, να τσαλαπατά την ανθρώπινη αξιοπρέπεια. Ε, λοιπόν του έχουμε νέα.

Στο τέλος μπορεί να εξαναγκάσει και τον τελευταίο εργαζόμενο να υποκύψει στις πιέσεις του. Όμως ο ίδιος, σ' ένα χρόνο από τώρα, δεν θα έχει στη διάθεση του, ούτε ένα κατάστημα.

Η εργατική τάξη της χώρας μας, η οποία αποτελεί το αποκλειστικό πελατολόγιο του, πληροφορείται τα καμώματά του. Σιγά, σιγά οι επιχειρήσεις του εν λόγω κυρίου, θ' απαξιώνονται και ολοένα και λιγότεροι εργαζόμενοι θα επιλέγουν τα "δουλεμπορικά" του για τις αγορές τους.

Ουδέν κακόν αμιγές καλού...Σε καιρό μνημονίου λειτουργούν καλύτερα τ' αντανακλαστικά αλληλεγγύης και το μποϊκοτάζ είναι...της μόδας!!!", τονίζεται στο δημοσίευμα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις