Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ο Αμβρόσιος πνέει μένεα κατά του …Έλτον Τζον!!!

Ο Αμβρόσιος πνέει μένεα κατά του …Έλτον Τζον!!!

«Ξαναχτύπησε» μέσα από το blog του

«Ξαναχτύπησε»  ο Μητροπολίτης  Αιγιαλείας και Καλαβρύτων Αμβρόσιος, αυτή τη φορά κατά του ανίερου Έλτον Τζον, που είπε ότι ο Χριστός ήταν ομοφυλόφιλος.

Με ανάρτηση στο προσωπικό του blog, ο μητροπολίτης Καλαβρύτων κάνει λόγο για άνθρωπο με «κουσούρια» και για «κατακάθι της κολάσεως». Ο κ. Αμβρόσιος μάλιστα παραθέτει και μια φράση πιστού, με την οποία όχι μόνο συμφωνεί, αλλά και. επαυξάνει: «Να σαπίσει το στόμα του!» και π Αμβρόσιος προσθέτει με έμφαση:  «αμήν, από το στόμα σου και στου Θεού τ’ αυτί!»

Ο μητροπολίτης Καλαβρύτων  αναρωτιέται: «τι θα εκάναμε π.χ. αν κάποιος έθιγε την τιμή και την υπόληψη του πατέρα μας ή της μάνας μας; Θα παραμέναμε σιωπηλοί, αν έλεγε τον πατέρα μας π..... ή τη μητέρα μας π......, τις γνωστές αισχρές λέξεις, που δεν μου επιτρέπεται ούτε να τις γράψω; Ακόμη και εγκλήματα έχουν σημειωθεί σε παρόμοιες περιπτώσεις. Είναι τα εγκλήματα τιμής, συχνά κατά το παρελθόν στην ανθρώπινη κοινωνία, τότε που οι άνθρωποι έλεγαν, ότι «η τιμή, τιμή δεν έχει και χαράς τον που την έχει!»».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις