Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ηλεία: Συνελήφθησαν ανήλικοι που έκλεβαν αυτοκίνητα και είχαν προκαλέσει ατύχημα στην Αμαλιάδα

Ηλεία: Συνελήφθησαν ανήλικοι που έκλεβαν...

Οι δύο ήταν γνώριμοι των Αρχών

Συνελήφθησαν χθες το μεσημέρι, από Αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πύργου, τρεις ημεδαποί Ρομά, ηλικίας 17, 16 και 14 ετών σε βάρος των όποιων σχηματίστηκε δικογραφία για διάπραξη κλοπών κα εξακολούθηση.

Ειδικότερα το πρωί, στα Βυτινέικα Ηλείας, οι τρεις δράστες ενεργώντας από κοινού, αφαίρεσαν ένα Ι.Χ. Φορτηγό αυτοκίνητο 31χρονου ημεδαπού, το όποιο ο παθόντας είχε σταθμεύσει προσωρινά με τα κλειδιά πάνω στο διακόπτη εκκίνησης και τράπηκαν σε φυγή.

Οι δράστες εντοπιστήκαν λίγες ώρες αργότερα, να επιβαίνουν στο κλεμμένο όχημα και συνελήφθησαν από αστυνομικούς που μετέβησαν άμεσα στην περιοχή.

Μετά τη σύλληψη τους, οι συλληφθέντες οδήγησαν τους Αστυνομικούς σε αγροτική περιοχή στη Γαστούνη Ηλείας όπου είχαν κρύψει μια κυνηγητική καραμπίνα και ένα ράδιο-cd το όποια είχαν αφαιρέσει από το όχημα του 31χρονου.

Από την αστυνομική έρευνα που ακολούθησε προέκυψε ότι οι τρεις δράστες την προηγούμενη ημέρα είχαν αφαιρέσει άλλα τρία αυτοκίνητα ενώ επιβαίνοντας σε ένα από αυτά, είχαν προκαλέσει με υπαιτιότητα τους τροχαίο ατύχημα στην Αμαλιάδα, τραυματίζοντας τη 42χρονη οδηγό του άλλου οχήματος.

Όλα τα αυτοκίνητα που αφαίρεσαν οι δράστες βρέθηκαν και αφού κατασχεθήκαν αποδόθηκαν στους παθόντες.

Επισημαίνεται ότι τόσο ο 14χρονος όσο και ο 16χρονος έχουν συλληφθεί κατ’ επανάληψη από τις αστυνομικές Αρχές για αδικήματα κατά της ιδιοκτησίας και τυγχάνουν έγκλειστοι στο Ίδρυμα Αγωγής Αρρένων Βόλου από το όποιο ο 14χρονος είχε διαφύγει πριν ένα μήνα περίπου και αναζητούνταν ενώ στο 16χρονο είχε χορηγηθεί ολιγοήμερη άδεια.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηλείας και κρατούνται προκειμένου οδηγηθούν ενώπιον του κ. Ανακριτή.

Το προανακριτικό υλικό συγκεντρώθηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πύργου σε συνεργασία με το Τμήμα Ασφάλειας Αμαλιάδας και το Αστυνομικό Τμήμα Γαστούνης.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις