Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Σε εξέλιξη η μεγάλη έξοδος - Ουρές αυτοκινήτων στα διόδια του Ζευγολατιού στο ρεύμα προς Πάτρα

Σε εξέλιξη η μεγάλη έξοδος - Ουρές αυτοκ...

Ταλαιπωρούνται οι οδηγοί

Αυξημένη η κυκλοφορία από το πρωί στις εθνικές οδούς καθώς σήμερα, Μεγάλη Παρασκευή, αναχωρούν από την πρωτεύουσα και οι τελευταίο εκδρομείς για το Πάσχα.

Σύμφωνα με την τροχαία στην Εθνική Οδό Αθηνών-Κορίνθου τα περισσότερα προβλήματα εντοπίζονται στα διόδια της Ελευσίνας όπου κατά διαστήματα σχηματίζονται και ουρές ενώ με χαμηλές ταχύτητες κινούνται τα οχήματα για περίπου 1,5χλμ. πριν το σταθμό διοδίων.

Σημαντικότερα φαίνεται να είναι τα προβλήματα στην Κορίνθου-Πατρών καθώς στα διόδια Ζευγολατιού σχηματίζονται ουρές που ξεπερνούν και το 1,5χλμ. ενώ χαμηλές είναι οι ταχύτητες των οχημάτων και στα τμήματα της εθνικής οδού που εκτελούνται έργα.

Ελαφρώς αυξημένη είναι η κυκλοφορία και στην Εθνική Οδό Κορίνθου-Τριπόλεως για όσους κινούνται προς Τρίπολη.

Αντίστοιχα στην εθνική οδό Αθηνών Λαμίας  μικρές καθυστερήσεις αντιμετωπίζουν οι οδηγοί στα διόδια των Αφιδνών όπου κατά διαστήματα σχηματίζεται ουρά 300 μέτρων.

Προβλήματα για τους οδηγούς που κινούνται από το Αντίρριο προς τα Ιωάννινα στον κόμβο της Αμφιλοχίας ενώ αντίθετα χωρίς δυσκολίες κινούνται τα οχήματα στα Τέμπη και στα διόδια των Μαλγάρων.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις