Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Οι κάμερες θα δείξουν πώς ακριβώς έγινε το ατύχημα του Τόμας Πρωτόπαπα

Οι κάμερες θα δείξουν πώς ακριβώς έγινε ...

Την ίδια ώρα η υγεία του ηθοποιού επιβαρύνεται

Το τι ακριβώς συνέβη το τραγικό πρωινό της Κυριακής αναμένεται να αποκαλυφθεί από τις Αρχές, των οποίων οι έρευνες έχουν εστιάσει στο υλικό από τις κάμερες διαχείρισης κυκλοφορίας! O ηθοποιός είναι σε σταθερά κρίσιμη κατάσταση, ενώ ο θείος του, Γιώργος, δήλωσε πως εξωτερικά δεν φέρει κακώσεις, αλλά το εσωτερικό τραύμα στον εγκέφαλό του είναι πολύ μεγάλο και οι επόμενες τρεις ημέρες θεωρούνται καθοριστικές.

«Ο εγκέφαλος του Τόμας είναι σαν να εξερράγη», δήλωσε συγκλονισμένος. Και όσο ο νεαρός Τόμας δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, οι αστυνομικοί διερευνούν το τροχαίο, δίνοντας ιδιαίτερη προσοχή σε όσα έχουν καταγράψει οι κάμερες που βρίσκονται στην Αττική Οδό.

Όπως δείχνουν οι φωτογραφίες από τον τόπο του ατυχήματος, λίγο μετά τη σύγκρουση, το αυτοκίνητο του ηθοποιού έμεινε με στραβωμένες λαμαρίνες, ανοιγμένους αερόσακους και κάθετα στο οδόστρωμα. Το γεγονός ότι το παρμπρίζ δεν είναι σπασμένο, ενισχύει το ότι ο 25χρονος φορούσε ζώνη, καθώς, σε αντίθετη περίπτωση, θα χτυπούσε το κεφάλι του στο τζάμι.

Ιδιαίτερη έμφαση δίνεται και στις εξετάσεις που έκανε ο οδηγός του βαν της «Αττικής Οδού», ο οποίος, σύμφωνα με πληροφορίες, είπε στην κατάθεσή του πως ο δυνατός ήλιος τον τύφλωσε και δεν είδε το αμάξι του ηθοποιού, που είχε σταματήσει στην άκρη του δρόμου.

Σύμφωνα με κατάθεση αυτόπτη μάρτυρα στην Τροχαία Αττικής οδού, ο οποίος ακολουθούσε το βαν και είδε όλο το σκηνικό, το βαν έπεσε με δύναμη πάνω στο μαύρο Smart χωρίς να κόψει ταχύτητα, γεγονός που σημαίνει ότι ο οδηγός δεν είδε το σταθμευμένο όχημα του ηθοποιού.

Μάλιστα, ο ίδιος άνθρωπος τόνισε ότι η πρόσκρουση ήταν τόσο σφοδρή που το μικρό αυτοκίνητο σηκώθηκε στον αέρα ενώ όταν άνοιξαν την πόρτα για να δουν σε τι κατάσταση ήταν ο οδηγός, διαπίστωσαν πως φορούσε τη ζώνη ασφαλείας και είχε ένα τραύμα στο πίσω μέρος του κεφαλιού, το οποίο ήταν από την πρόσκρουση.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight