Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Δημοσιεύθηκε η 6η φωτογραφία σύλληψης της Λίντσεϊ Λόχαν

Δημοσιεύθηκε η 6η φωτογραφία σύλληψης τη...

Ξανά στη φυλακή η ηθοποίος

Το δικαστήριο εκδίκασε την υπόθεση του ατυχήματός της στη Σάντα Μόνικα της Καλιφόρνια το περασμένο καλοκαίρι, κατά το οποίο η Λόχαν έπεσε οδηγώντας το νοικιασμένο αυτοκίνητό της, στο πίσω μέρος ενός μεγάλου φορτηγού.

Η ποινή που της δόθηκε αφορούσε όχι τον εγκλεισμό της στη φυλακή αλλά σε ένα κέντρο αποτοξίνωσης, για 90 μέρες, ενώ για τους επόμενους 18 μήνες ο δικαστής όρισε ότι η νεαρή ηθοποιός θα πρέπει να κάνει ψυχοθεραπεία. "Μια συμβουλή: Μην οδηγείς" της είπε μάλιστα στο τέλος ο δικαστής.

Στο πλαίσιο της συμφωνίας, η Λόχαν απέφυγε τη φυλάκισή της για παραβίαση της αναστολής της (πέρυσι είχε καταδικαστεί σε 120 ημέρες φυλάκισης και 480 ώρες κοινωνικής εργασίας με αναστολή λόγω κλοπής πολύτιμων κοσμημάτων από γνωστό κοσμηματοπωλείο στη Βενετία)

Μεταξύ άλλων, εκκρεμεί ακόμα ένα δικαστήριο εις βάρος της μετά από έναν καβγά στον οποίο ενεπλάκη μέσα σε ένα νυχτερινό κλαμπ το Νοέμβριο του 2012 που κατέληξε στον ξυλοδαρμό μιας γυναίκας από την ανεξέλεγκτη πλέον Λόχαν.

Ως μέρος της συμφωνίας της, Lindsay θα εξυπηρετήσει 90 ημέρες σε ένα κλειδωμένο rehab, την εκτέλεση 30 ημερών από την εργασία της κοινότητας, και υφίστανται pyschotherapy για 18 μήνες.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight