πρόβλημα στον θερμοστάτη του θερμοσίφωνα δημιούργησε υπερθέρμανση στις αντιστάσεις,
Συναγερμός σήμανε στην πυροσβεστική υπηρεσία Πρέβεζας γύρω στις 16:00 το απόγευμα όταν ειδοποιήθηκε για φωτιά σε διαμέρισμα πολυκατοικίας στην οδό Κονοφάγου στην Πρέβεζα. Στο σημείο έφτασαν δύο οχήματα της πυροσβεστικής υπηρεσίας Πρέβεζας με 5 άντρες.
Τελικά υπήρχε μόνο καπνός και όχι φωτιά, αφού όπως διαπιστώθηκε πρόβλημα στον θερμοστάτη του θερμοσίφωνα δημιούργησε υπερθέρμανση στις αντιστάσεις, με αποτέλεσμα να αρχίζουν να λιώνουν πλαστικά αντικείμενα που υπήρχαν στο πατάρι και ακουμπούσαν επάνω σε αυτόν.
Μπορεί να μην ήταν κάτι σοβαρό αλλά οι ένοικοι του διαμερίσματος, καθώς και ολόκληρη η γειτονία, τρόμαξαν αφού δεν μπορούσαν να καταλάβουν τι είχε συμβεί.
Τέλος καλό όλα καλά...
Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr









