Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Ο Πρόδρομος Καθηνιώτης έκανε μυστικό πολιτικό γάμο

Ο Πρόδρομος Καθηνιώτης έκανε μυστικό πολιτικό γάμο

Ο γνωστός παίκτης του ριάλιτι Big Brother του ΑΝΤ1 φόρεσε βέρα στο δεξί

Μπορεί να έχουν περάσει αρκετά χρόνια από τότε που έγινε γνωστός μέσω του ριάλιτι «Big brother» του καναλιού του ΑΝΤ1, πάνω από έντεκα, ωστόσο η βέρα στο δεξί τον έφερε και πάλι στην επικαιρότητα.

Ο λόγος για τον Πρόδρομο Καθηνιώτη, μετέπειτα τηλεπαρουσιαστή, ο οποίος το περασμένο Σάββατο έδωσε όρκους αιώνιας αγάπης και αφοσίωσης με την αγαπημένη του Αλεξάνδρα.

Όπως γράφει το σάιτ gossip-tv, το ζευγάρι αποφάσισε να ανέβει τα σκαλιά του Δημαρχείου στην Αγριά Βόλου ενώ αργότερα ακολούθησε μεγάλο γλέντι με πολλούς φίλους και συγγενείς.

Το ζευγάρι είχε γνωριστεί το 1992 και στη συνέχεια δημιούργησαν σχέση. Στην πορεία όμως για λόγους που ήταν πάνω από τους ίδιους χώρισαν και ο Πρόδρομος Καθηνιώτης γνώρισε την Αγνή, την οποία μάλιστα είχε γνωρίσει μέσα από το ριάλιτι.

Πριν από 9 μήνες όμως οι δυο τους συναντήθηκαν ξανά και κατάλαβαν πως μια μεγάλη αγάπη δεν χάνεται ακόμα και αν περάσουν χρόνια. Την πρώτη εβδομάδα μάλιστα της επανασύνδεσης τους ο Πρόδρομος της έκανε πρόταση γάμου.

Η νύφη όπως και ο Πρόδρομος Καθηνιώτης είναι από τη Σκόπελο και ο γάμος έγινε στον Βόλο μιας και εκεί είναι δασκάλα η Αλεξάνδρα.

Όπως εκμυστηρεύτηκε ο πρώην παίκτης του Big Brother, στο σάιτ entertv το καλοκαίρι θα τελεστεί και ο θρησκευτικός γάμος τους στο νησί.

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight