Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Τέσσερις νεκροί σε καραμπόλα 27 αυτοκινήτων στις ΗΠΑ

Τέσσερις νεκροί σε καραμπόλα 27 αυτοκινή...

Στην Τζόρτζια

Τουλάχιστον τέσσερις άνθρωποι σκοτώθηκαν και εννέα τραυματίστηκαν στην αιματηρή καραμπόλα 27 οχημάτων που σημειώθηκε σε αυτοκινητόδρομο στην πολιτεία Τζόρτζια των ΗΠΑ. Σύμφωνα με το Associated Press, περισσότερα από 20 αυτοκίνητα, νταλίκες και βυτιοφόρα ενεπλάκησαν στην σύγκρουση χθες το πρωί.

Εργαζόμενοι στον αυτοκινητόδρομο πολλές ώρες μετά την καραμπόλα καθάριζαν τον τόπο του δυστυχήματος από τα τρακαρισμένα αυτοκίνητα, που έχουν καλύψει περισσότερο από ένα τέταρτο του μιλίου του δρόμου.

Η αστυνομία της Τζόρτζια προσπαθεί να συνδέσει ένα ένα τα κομμάτια του παζλ για το πώς ξεκίνησε η καραμπόλα των 27 οχημάτων.

Οι αξιωματούχοι αναφέρεουν ότι μεγάλο ρόλο στο δυστύχημα έπαιξε η πυκνή ομίχλη που εμπόδιζε σε μεγάλο βαθμό την ορατότητα των οδηγών.

Ο αρχηγός της αστυνομίας ανέφερε ότι στην καραμπόλα ενεπλάκησαν επτά φορτηγά, συμπεριλαμβανομένου και ενός άδειου βυτιοφόρου. Αέρια εξερράγησαν μέσα στο βυτίο και έπιασε φωτιά, ωστόσο ο οδηγός διασώθηκε.

Οι εννέα τραυματίες διακομίστηκαν σε νοσοκομείο και σύμφωνα με τον διοικητή όλοι δέχθηκαν τις πρώτες βοήθειες και πήραν εξιτήριο, εκτός από έναν που μεταφέρθηκε σε άλλο νοσοκομείο.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις