Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Αστυνομικός προμήθευε ναρκωτικά

Αστυνομικός προμήθευε ναρκωτικά

Ενημερώθηκε η Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ.

Το σκάνδαλο που ξέσπασε πριν από λίγες ημέρες με την  εμπλοκή αστυνομικών και από το Βόλο στο μεγάλο κύκλωμα  διακίνησης ναρκωτικών, δεν επηρέασε καθόλου έναν 45χρονο αρχιφύλακα που εξακολούθησε απτόητος να  διακινεί ναρκωτικά στην περιοχή!

Αυτή τη φορά, ήταν οι άνδρες της  Δίωξης Ναρκωτικών του Κεντρικού Λιμεναρχείου Βόλου που εντόπισαν τον επίορκο αστυνομικό, μετά τη σύλληψη δύο ανδρών με ένα αγροτικό φορτηγό στο οποίο είχαν ένα κιλό και 106 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης.

Οι δράστες, στην κατοχή των οποίων κατασχέθηκαν το φορτηγό, 620 ευρώ και τρία κινητά, αποκάλυψαν την ταυτότητα του προμηθευτή τους.

Οι λιμενικοί  έκλεισαν μέσω των κρατουμένων συνάντηση με τον 45χρονο αρχιφύλακα με πρόσχημα την αγορά ναρκωτικών και τον συνέλαβαν μόλις παρέλαβε τα προσημειωμένα χαρτονομίσματα.

Στο σπίτι του αστυνομικού κατασχέθηκαν 30.700 ευρώ, ένα πιστόλι “Tokarev” με γεμιστήρα, ένα στιλέτο και 12 πλαστά χαρτονομίσματα που εστάλησαν για εξέταση στα ειδικά εργαστήρια!

Οι δράστες ανακρίνονται και θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου, ενώ για τον επίορκο αστυνομικό ενημερώθηκε η Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ..

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις