Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Το μεσημέρι της Δεύτερας η δίκη του οξύθυμου οδηγού που σκόρπισε τρόμο στην οδό Κανακάρη - 11 οι μηνύσεις σε βάρος του!

Πάτρα: Το μεσημέρι της Δεύτερας η δίκη τ...

Ο οδηγός είναι ιδιοκτήτης μπάρ στην πλατεία Βουδ όπου κατά το παρελθόν είχε τοποθετηθεί εκρηκτικός μηχανισμός

14.25: Το μεσημέρι της Δευτέρας θα δικαστεί ο οξύθυμος οδηγός που σκόρπισε τρόμο το βράδυ της Παρασκευής στην οδό Κανακάρη και Κοραή. Σε βάρος του έχουν κατατεθεί 11 συνολικά μηνύσεις.

10.46 Ο νταής οδηγός που προκάλεσε το επεισόδιο χθες το βράδυ στην οδό Κανακάρη, στην συμβολή με την Κοραή, είχεβ ...ξαναχτυπήσει και κατά το παρελθόν λένε οι πληροφορίες του thebest.gr. Πριν από λίγο καιρό, είχε προκαλέσει επεισόδιο σε βάρος εργαζομένων στην καθαριότητα του Δήμου της Πάτρας, στους οποίους είχε επιτεθεί με το ίδιο μένος.

Οι κάτοικοι στους οποίους επιτέθηκε χθες το βράδυ με αφορμή ένα τροχαίο, απαντούν με  μηνύσεις και σχηματίζεται δικογραφία. Σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr έχουν ήδη υποβληθεί  9 μηνύσεις, ενώ έχουν καταθέσει για το πρωτοφανές επεισόδιο περίπου 20 άτομα.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο οδηγός είναι ιδιοκτήτης μπάρ στην πλατυεία Βουδ όπου κατά το παρελθόν είχε τοποθετηθεί εκρηκτικός μηχανισμός.

Πάντως ο ίδιος δηλώνει τώρα μεταμελημένος.

00.18: Πληροφορίες του thebest.gr αναφέρουν ότι περίοικοι προήλθαν απόψε στο Β' Αστυνομικό Τμήμα και υπέβαλαν μήνυση κατά του μαινόμενου οδηγού του δικύκλου για τις σε βάρος τους βιαιοπραγίες. Καλά στην υγεία του είναι ο οδηγός του Ι.Χ.

21.47: Ηρεμία επικρατεί αυτή την ώρα στη συμβολή των οδών Κανακάρη και Κοραή, όπου νωρίτερα μετατράπηκε σε…πεδίο μάχης με αφορμή ένα τροχαίο ατύχημα. Ο ένας από τους δυο οδηγούς που συνεπλάκησαν στο τροχαίο, μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο.

21.38: Πάνω από 100 άτομα, δυο περιπολικά της Αστυνομίας και τρεις δικυκλιστές, βρίσκονται αυτή την ώρα στη συμβολή των οδών Κανακάρη και Κοραή στην Πάτρα, όπου νωρίτερα ένα τροχαίο ατύχημα, στάθηκε αφορμή άγριας συμπλοκής μεταξύ ενός εκ των οδηγών, τόσο με τον έτερο οδηγό, όσο και με περιοίκους.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr, από αυτόπτες μάρτυρες, ο οδηγός του ενός εκ των δύο οχημάτων, αμέσως μετά τη σύγκρουση, επιτέθηκε στον άλλο οδηγό και άρχισε να τον γρονθοκοπεί. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι, ήταν τόσο μεγάλο το μένος του οδηγού, ώστε βιαιοπράγησε και κατά όσων περαστικών, περιοίκων και καταστηματαρχών της περιοχής, επιχείρησαν να τους χωρίσουν!

Αυτή την ώρα οι αστυνομικοί, οι  οποίοι συνέλαβαν τον πρωταγωνιστή του επεισοδίου, βρίσκονται στο σημείο συγκεντρώνοντας μαρτυρίες για το συμβάν, ενώ ένα ασθενοφόρο έφτασε προ ολίγου, για να εξεταστεί ο έτερος οδηγός και να διαπιστωθεί εάν χρειάζεται να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

21.29: Ένα τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε γύρω στις 20.55 στη συμβολή των οδών Κανακάρη και Κοραή στην Πάτρα, έχει γίνει η αφορμή συμπλοκής μεταξύ οδηγού και περιοίκων, η οποία βρίσκεται σε εξέλιξη. Aυτή την ώρα επί τόπου βρίσκονται δυνάμεις της Αστυνομίας για να επιβάλλουν την τάξη, μιας και η ατμόσφαιρα «μυρίζει μπαρούτι».

Μάλιστα, σύμφωνα με μαρτυρίες αυτοπτών που επικοινώνησαν με το thebest.gr, o ένας από τους οδηγούς προσάγεται στην Αστυνομία. Σύμφωνα με τις ίδιες μαρτυρίες, όταν πήγαν να τον συλλάβουν οι αστυνομικοί άρχισε να τους κλωτσάει και να τους φτύνει!

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του thebest.gr, όλα ξεκίνησαν όταν ένα ΙΧ (ένα ασημί Smart) συγκρούστηκε με διερχόμενο δίκυκλο. Ο οδηγός ενός από τα οχήματα άρχισε να βρίζει τον έτερο οδηγό. Στο σημείο συγκεντρώθηκε κόσμος γύρω στα 80 άτομα, κάποιοι μάλιστα φίλοι και γνωστοί των οδηγών και γρήγορα η ένταση επεκτάθηκε.

Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της Αστυνομίας για να ηρεμήσουν τα πνεύματα, μιας και οι διαθέσεις ήταν άγριες!

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις