Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Η ΟΝΝΕΔ Αχαΐας συγκέντρωσε τρόφιμα για τους άπορους

Η ΟΝΝΕΔ Αχαΐας συγκέντρωσε τρόφιμα για τ...

Θα μοιρασθούν σε φιλανθρωπικές οργανώσεις και την Εκκλησία

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η εκδήλωση αλληλεγγύης της ΟΝΝΕΔ ΑΧΑΙΑΣ Χριστουγεννιάτικα Χαμόγελα. Σύμφωνα με ανακοίνωση της οργάνωσης:

«Η ανταπόκριση του κόσμου ήταν παραπάνω από ικανοποιητική καθώς συλλέχθηκε μεγάλος αριθμός τροφίμων, τα οποία θα μοιρασθούν σε φιλανθρωπικές οργανώσεις και την Εκκλησία.

Σε μια δύσκολη για την κοινωνία μας περίοδο, μέσα από αυτή μας την πρωτοβουλία αποδεικνύουμε πως ως νέοι άνθρωποι έχουμε την ικανότητα και τη θέληση να αλλάξουμε την παρούσα κατάσταση. Θέτοντας στο επίκεντρο τον άνθρωπο, προχωρούμε ενωμένοι για να προσφέρουμε τα μέγιστα στην αλλαγή νοοτροπίας που απαιτούν οι καιροί.

Ως ΟΝΝΕΔ ΑΧΑΙΑΣ, καθορίζουμε σαν σταθερό άξονα της μελλοντικής μας πολιτικής, την ανάληψη πρωτοβουλιών που βοηθούν και προσπαθούν να επιλύσουν τα μεγάλα κοινωνικά προβλήματα που απασχολούν τους κατοίκους της περιοχής μας.

Θεωρούμε πως  θα βάλουμε ένα λιθαράκι για να βοηθήσουμε όλους τους ανθρώπους που το έχουν ανάγκη. Να συμβάλουμε όλοι στην αλλαγή κουλτούρας που χρειάζεται, ώστε να αναπτύξουμε εμπράκτως, την αλληλεγγύη, τον αλληλοσεβασμό και την αλληλοβοήθεια.»

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις