Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Άκης Βαβαρούτας: Law & Music

Άκης Βαβαρούτας: Law & Music

Τι λέει για τις μεγάλες του αγάπες στο Best που κυκλοφορεί

Αισιόδοξος  γεμάτος θετική ενέργεια, αεικίνητος, προλαβαίνει να αγορεύει στο δικαστήριο , να ξενυχτά  πάνω από τις υποθέσεις στο γραφείο και να κάνει ραδιοφωνικές εκπομπές κάθε Σαββατοκύριακο .Ο Άκης Βαβαρούτας  ήθελε πάντα να γίνει δικηγόρος Καταφέρνει να συνδυάζει φαινομενικά ασύνδετα πράγματα μεταξύ τους, κυρίως  όμως μπορεί σε αυτή την καταθλιπτική εποχή να χαμογελά και να πιστεύει ότι όλα θα πάνε καλά.

Αγαπάς πάρα πολύ τη δουλειά σου αλλά και τη μουσική. Πώς καταφέρνεις να τα συνδυάζεις, με δεδομένο ότι το επάγγελμά σου είναι απαιτητικό;

«Όταν κάνεις πράγματα που τα αγαπάς πάρα πολύ, μπορείς να ανταποκριθείς, ακόμα κι αν δεν συνδέονται  ουσιαστικά μεταξύ τους.  Τη δουλειά μου την αγαπάω πάρα πολύ και δουλεύω πάρα πολλές ώρες και μ’αρέσει. Παράλληλα όμως αγαπάω πάρα πολύ και τη μουσική, οπότε θεωρώ πολύ εύκολο να ασχοληθείς με τη μουσική , να ενημερώνεσαι χωρίς δυσκολία πλέον γύρω απ’αυτή και  είναι ωραίο αυτό. Μπορείς  να έχεις ένα χόμπι ουσιαστικά μια αγάπη, να την κρατάς ζωντανή, όσο κι αν ασχολείσαι όλη μέρα με τη δουλειά σου».

Η εικόνα του δικηγόρου με αυτή του λάτρη της μουσικής και του ραδιοφωνικού παραγωγού ίσως  φαίνεται ασυμβίβαστη στα μάτια κάποιων

«Θεωρώ ότι όλοι οι άνθρωποι έχουν κάποια χόμπι, άλλοι μπορεί  να ασχολούνται με τον αθλητισμό, άλλοι μπορεί να ασχολούνται με κάποια άλλα παιχνίδια, εγώ μεγάλωσα με τη μουσική. Δούλεψα σε διάφορα μαγαζιά παίζοντας μουσική, με αποτέλεσμα η σχέση μου με αυτή να είναι τόσο πολύ σημαντική , που δεν έχω σκοπό να την αφήσω. Γι΄αυτό άλλωστε συνεχίζω να κάνω ραδιόφωνο τα Σαββατοκύριακα, γιατί θεωρώ ότι με ξεκουράζει  και είναι ένας τρόπος να ξεφεύγω από την πίεση της βδομάδας. Τ ο ραδιόφωνο είναι πλέον  ένα μεγάλο κομμάτι της ζωής μου, αν σκεφτείς ότι ξεκίνησα να κάνω ραδιόφωνο το 1989, που δεν το έχω αφήσει ακόμα πίσω, από τη στιγμή που και ακόμα μ’ αρέσει  και που διαπιστώνω ότι αρέσει και στον κόσμο».

Διαβάστε περισσότερα στο Best που κυκλοφορεί

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight