Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Αίγιο: Χαμός στο Δημαρχείο με το πουλί ενός δημότη!

Αίγιο: Χαμός στο Δημαρχείο με το πουλί ε...

"Πάει, το πουλάκι πέταξε"...

Μια ευχάριστη νότα άλλαξε για λίγο τη ρουτίνα της καθημερινότητας στο Δημαρχείο Αιγιαλείας το πρωί της Δευτέρας, καθώς το χαμένο πουλί ενός δημότη προκάλεσε το μεγάλο ενδιαφέρον δημοτικών υπαλλήλων αλλά και περαστικών. Μην πάει ο νους σας στο πονηρό.

Απλά ένας δημότης, όπως γράφει το filodimos.gr, έχασε ένα θηλυκό πουλί μάινα, το οποίο ξέφυγε από το κλουβί όπου έμενε μαζί με το ταίρι του και αρκετοί το είδαν να τριγυρίζει γύρω από το Δημαρχείο.

Πήρε λοιπόν ο δημότης το κλουβί με το φυλακισμένο αρσενικό πουλί, μήπως το θηλυκό παρασυρθεί και επιστρέψει στην αγκαλιά της αγάπης του. Μάταια όμως.

Φαίνεται πως τα θηλυκά σε όλο το ζωικό βασίλειο δεν έχουν μπέσα, γιατί παρά τις απεγνωσμένες κραυγές του αρσενικού, η θηλυκή μάινα δεν ενέδωσε. Άγνωστο παραμένει αν τελικά θα γυρίσει στη...συζυγική στέγη γιατί πώς να το κάνουμε, η ελευθερία είναι πιο γλυκιά!

Το κυνήγι της χαμένης μάινας έγινε το κύριο θέμα συζήτησης στα πηγαδάκια του Δημαρχείου και κάποιος πέταξε με νόημα και την ατάκα "Πάει, το πουλάκι πέταξε"...

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις