Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πήλιο: Ανθρωποκυνηγητό της Αστυνομίας για τη σύλληψη του μανιακού που πυρπολεί Ι.Χ.

Πήλιο: Ανθρωποκυνηγητό της Αστυνομίας γι...

Έχει κάψει μέχρι τώρα 15 οχήματα

Με 24ωρες περιπολίες στην ευρύτερη περιοχή του δήμου Μουρεσίου στο Πήλιο, προσπαθούν οι αστυνομικοί και οι πυροσβέστες να εντοπίσουν τον μανιακό εμπρηστή που πυρπολεί αυτοκίνητα παραθεριστών και κατοίκων χωρίς αιτία. Ο άγνωστος δράστης χτύπησε για δεύτερη φορά μέσα τρεις ημέρες και ως τώρα έχει καταστρέψει περισσότερα από 20 οχήματα όλων των ειδών!

Μετά το "φλογερό" μπαράζ που έγινε τα ξημερώματα της περασμένης Παρασκευής στην περιοχή Ανήλιο όπου πυρπολήθηκαν έξη αυτοκίνητα, ο πυρομανής χτύπησε ξανά τα ξημερώματα της Δευτέρας και αυτή τη φορά πιο οργανωμένα!

Στόχος του ήταν τα οχήματα που ήταν σταθμευμένα σε ένα δημοτικό πάρκινγκ στην περιοχή Παπά Νερό, τα οποία πλησίασε χωρίς να γίνει αντιληπτός και τα περιέλουσε με εύφλεκτο υγρό. Στη συνέχεια, έβαλε ανενόχλητος φωτιά και έσπευσε να εξαφανιστεί, ενώ οι ιδιοκτήτες έτρεχαν αλλόφρονες να περισώσουν ό,τι μπορούσαν!

Παρά την άμεση επέμβαση της Πυροσβεστικής με 15 άνδρες που έφτασαν στον τόπο της πυρκαγιάς με οκτώ οχήματα, από το παρανάλωμα του πυρός καταστράφηκαν ή υπέστησαν εκτεταμένες ζημιές 15 σταθμευμένα οχήματα, μεταξύ των οποίων δύο τροχόσπιτα και μία βάρκα! Μάλιστα, σήμανε συναγερμός και σε μια κατασκήνωση που βρίσκεται κοντά στο πάρκινγκ, με αποτέλεσμα να αναστατωθούν δεκάδες παιδιά που φιλοξενούνται σε αυτήν.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις