Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Τζένιφερ Άνιστον: To μυστικό ομορφιάς για τις ρυτίδες η.... βαζελίνη!

Τζένιφερ Άνιστον: To μυστικό ομορφιάς γι...

Η ηθοποιός χρησιμοποιεί δοκιμασμένες συνταγές για μια ωραία επιδερμίδα

Η Τζένιφερ Ανιστον δεν βασίζεστε μόνο στις ακριβές κρέμες και τους υπερτιμημένους ορούς για να διατηρήσει τη νεανική επιδερμίδα της. Η 43χρονη ηθοποιός κρατά τις ρυτίδες μακριά  χρησιμοποιώντας δοκιμασμένη και ελεγμένη τεχνική που κοστίζει μόλις 1 ευρώ. Ποια είναι αυτή; Κάθε βράδυ, τοποθετεί βαζελίνη κάτω από κάθε μάτι.

Η Τζένιφερ ξεκινάει κάθε πρωί με μία άλλη απλή - και δωρεάν - τεχνική για λαμπερό δέρμα. Γεμίζει το νεροχύτη της με νερό και παγάκια και βουτάει το πρόσωπό της για να εξαφανίσει τους πόρους και να μειώσει το πρήξιμο γύρω από τα μάτια της.

«Στην Τζεν δεν αρέσει η σκέψη του χειρουργείου, καθώς δεν θέλει να δείχνει τραβηγμένη, έτσι κάνει ένα 30λεπτο νυχτερινό τελετουργικό ομορφιάς» είπε προσωπικός φίλος της. «Είναι πολύ πειθαρχημένη» συμπληρώνει.

Η ηθοποιός, ξεκινάει με τη διαδικασία του ατμού για τους πόρους του προσώπου  της για δέκα λεπτά. Στη συνέχεια τοποθετεί ένα απαλό καθαριστικό και τόνερ, και ολοκληρώνει με λοσιόν ενυδάτωσης. Στη συνέχεια κάνει στον εαυτό της ένα δεκάλεπτο μασάζ προσώπου για να διεγείρει τα κύτταρα του δέρματος και να συσφίξει τους μυς της, τελειώνοντας με την επανορθωτική Κρέμα του Δρ LeWinn, Ultra R4.

Στη συνέχει τοποθετεί την θεραπεία με βιταμίνη Α από την Άννα Λοτάν που ονομάζεται Renova, την οποία αφήνει για άλλα 10 λεπτά, και κατά τη διάρκεια λειαίνει με κάψουλες βιταμίνης Ε τις κνήμες και τους αγκώνες της.

Η τελευταία πινελιά είναι η βαζελίνη, βάζοντας ελάχιστη κάτω από κάθε μάτι. Μπορεί να φαίνεται δύσκολο, αλλά αν το κλειδί για άψογη επιδερμίδα είναι οι σπιτικές συνταγές και όχι τα ακριβά προϊόντα, ίσως θα πρέπει να αρχίσουμε να υιοθετούμε τα παραδείγματα της Άνιστον.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight