Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Μοίρασε δωρεάν 7 τόνους ρύζι και 10 τόνους πορτοκάλια!

Μοίρασε δωρεάν 7 τόνους ρύζι και 10 τόνο...

Παραγωγός από τη Ν. Σελεύκεια Θεσπρωτίας

Ο παραγωγός Μιχαήλ Σωτηράκης, από τη Ν. Σελεύκεια Θεσπρωτίας, μοίρασε δωρεάν 7 τόνους ρύζι και 10 τόνους πορτοκάλια, όλα δικής του παραγωγής, σε συμπατριώτες του, στο Νοσοκομείο Φιλιατών και στο ναό αγίου Παντελεήμονα Ηγουμενίτσας. Η ενέργειά του αυτή αποτελεί εναλλακτικό τρόπο διαμαρτυρίας για τα εμπόδια που υπάρχουν στον τομέα της πρωτογενούς παραγωγής.

Συγκεκριμένα δηλώνει αγανακτισμένος, διότι δεν τον αφήνουν, όπως υποστηρίζει, να καλλιεργεί εκτάσεις. Oργάνωσε μια πρωτότυπη απεργία - διαδήλωση, στον τελευταίο χαρακτηρισμό, αυτόν της διαδήλωσης, επιμένει ο ίδιος, με κεντρικό σύνθημα: «Τα βόδια στα βουνά, τα χωράφια στα σπαρτά».

Μάλιστα είχε αναρτήσει πάνω από το φορτηγό και το συρόμενο, που υπήρχαν τα προϊόντα, διάφορα πανό με συνθήματα. «Οι κτηνοτρόφοι έχουν αποθρασυνθεί και κάνουν ό,τι τους καπνίσει. Τα βόδια κυκλοφορούν ελεύθερα στον κάμπο και τρέφονται από τον κόπο μας, χωρίς να μπορούμε να κάνουμε τίποτα.

Η πολιτεία κωφεύει, ενώ δεν υπάρχει πλέον ούτε η αγροφυλακή να μας προστατεύσει», είπε ο κ. Σωτηράκης και προσέθεσε: «Αντί να βγούμε στους δρόμους να φωνάζουμε, όπως κάνουν άλλοι, αποφασίσαμε να κάνουμε κάτι διαφορετικό, μήπως και ακουστούμε».

Πέρα πάντως από την αφορμή της ενέργειας του κ. Σωτηράκη, πολλοί ήταν αυτοί οι οποίοι ανταποκρίθηκαν και πήραν ρύζι και πορτοκάλια. Ο ίδιος δήλωσε ικανοποιημένος από την προσέλευση.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις