Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Με καρναβαλικά άρματα οι Αγανακτισμένοι στην πλατεία Γεωργίου - Στις 5:30 μ.μ.το ραντεβού

Πάτρα: Με καρναβαλικά άρματα οι Αγανακτι...

Το πρόγραμμα του πάρτι που διοργανώνεται περιλαμβάνει συναυλία αλλά και μηχανοκίνητη πορεία

13:35 Καρναβάλι και αγανάκτηση πάνε μαζί. Άλλωστε από χρόνια το Πατρινό Καρναβάλι σατίριζε με τον δικό του μοναδικό τρόπο όλα τα στραβά κι ανάποδα της καθημερινότητάς μας καθώς και την πολιτική επικαιρότητα. Έτσι λοιπόν οι διοργανωτές των καθημερινών συγκεντρώσεων στην πλ. Γεωργίου είπαν να εντάξουν το Πατρινό Καρναβάλι στις διαμαρτυρείς τους.

Ήδη έχουν καταθέσει αίτημα προς τον Δήμο Πατρέων για να «συνδράμει» τον αγώνα τους μεταφέροντας στην πλατεία τους μπάστακες που σχολιάζουν τους εκπροσώπους μας στη Βουλή αλλά και τους Ευρωπαίους εταίρους μας.

Ο Δήμος εξετάζει σοβαρά το αίτημα των Αγανακτισμένων όμως, επειδή το σχετικό αίτημα έφθασε σήμερα στους αρμοδίους, οι μπάστακες δεν θα τοποθετηθούν από σήμερα. Ωστόσο οι συμπολίτες βρήκαν τον τρόπο να δώσουν αποκριάτικο τόνο στο αποψινό πάρτι, με δικό τους σατυρικό άρμα.

12:35 Νωρίτερα απ’ ότι συνήθως δίνεται απόψε στην πλ. Γεωργίου το Ραντεβού των Αγανακτισμένων της Πάτρας. Οι πολίτες θα ξεκινήσουν να συγκεντρώνονται από τις 5:30 το απόγευμα καθώς οι διοργανωτές έχουν ετοιμάσει πολλές δράσεις με στόχο να προσελκύσουν όσο το δυνατόν περισσότερο κόσμο.

Έτσι η αποψινή συγκέντρωση παίρνει την μορφή ενός υπαίθριου πάρτι υπό τον τίτλο Patras Revolution Party.DJ's. Νωρίτερα Αγανακτισμένοι θα έχουν πραγματοποιήσει με τα παπάκια, τις βέσπες και τις μηχανές τους μηχανοκίνητη πορεία σε κεντρικούς δρόμους αλλά και στις συνοικίες της Πάτρας προκειμένου να «ξεσηκώσουν» του κατοίκους.

7.50 Καθημερινό είναι το ραντεβού των αγανακτισμένων στις πλατείες μεγάλων πόλεων, μεταξύ των οποίων και η Πάτρα. Χθες πολίτες βγήκαν από τα σπίτια τους και πήγαν πλατεία για ένατη μέρα. Στην Πάτρα τις τελευταίες μέρες έχουν εγκατασταθεί μόνιμα σκηνές στην πλατεία Γεωργίου, όπου το ραντεβού ανανεώνεται καθημερινά για τις 7 μ.μ.

Σήμερα μάλιστα, προκειμένου να ενισχυθεί η παρουσία του κόσμου, στην πλατεία Γεωργίου στις 5.30 μ.μ., διοργανώνεται το Patras Revolution Party.DJ's της πόλης που θέλουν να συμμετάσχουν, θα βοηθήσουν, όπως επισημαίνεται στη σχετική σελίδα του facebook, "ώστε η μουσική να γίνει απάντηση σε όσα συμβαίνουν γύρω μας. Να είσαι και εσύ εκεί, δεν είναι απλά ένα γεγονός. Πες το και στους γύρω σου".

Στην Αθήνα, σύμφωνα με το www.protothema.gr, περίπου 15.000 «Αγανακτισμένοι Έλληνες» παρέμειναν μέχρι τα μεσάνυχτα στην πλατεία Συντάγματος, τη λεωφόρο Αμαλίας και τις παράπλευρες οδός. Η «λαϊκή συνέλευση» στην πλατεία Συντάγματος εξελίχθηκε με υποδειγματικό τρόπο για ένατη συνεχή ημέρα. Οι συγκεντρωμένοι εξέφρασαν ειρηνικά την αντίθεσή τους στην πρόθεση της κυβέρνησης  να φέρει υπό ψήφιση του Μνημόνιο 2 με συνθήματα, πανό και αποδοκιμασίες χωρίς να σημειωθεί το παραμικρό έκτροπο.

Νωρίτερα το μεσημέρι της Πέμπτης ομάδες φοιτητών που εμφανίστηκαν στην πλατεία Συντάγματος προκάλεσαν πρόσκαιρο αιφνιδιασμό σε διαδηλωτές και αστυνομία καθώς κάποιοι εξ’ αυτών κρατούσαν μαυροκόκκινες σημαίες. Η αστυνομική παρουσία πύκνωσε προς στιγμή μπροστά από το κοινοβούλιο χωρίς ευτυχώς να σημειωθούν παρατράγουδα.

Διαβάστε ακόμα

Πάτρα: οι Αγανακτισμένοι κάνουν πάρτυ στην Πλατεία Γεωργίου, με Καρναβαλική διάθεση

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις