Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Αυτές είναι οι νέου τύπου μολότοφ, που χρησιμοποιήθηκαν χθες στο κέντρο της Πάτρας - Μπορούν να προκαλέσουν σοβαρό τραυματισμό - ΦΩΤΟ

Αυτές είναι οι νέου τύπου μολότοφ, που χ...
Πομώνης Γιάννης
[email protected] , Facebook Page

Κατά την επέτειο 5 χρόνων από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα

Εξελιγμένες μολότοφ χρησιμοποιήθηκαν κατά τις χθεσινές επιθέσεις των κουκουλοφόρων κατά των ανδρών ΜΑΤ που παρακολουθούσαν διακριτικά την πορεία που βρισκόταν σε εξέλιξη, με φόντο τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα πριν 5 χρόνια.

Πάτρα: Επεισόδια στο κέντρο - Έπεσαν μολότοφ και κάηκαν κάδοι - Άνοιξαν οι δρόμοι - ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ

Οι εμπρηστικοί μηχανισμοί που εκτοξεύτηκαν κατά δεκάδες ήταν "εξοπλισμένοι", -εκτός από το μπουκάλι με το πετρέλαιο- με δυναμιτάκια.

Τουλάχιστον 2 μολότοφ κατέληξαν άθικτες στον δρόμο, χωρίς να σπάσει καν το μπουκάλι με το εύφλεκτο υλικό κι επίσης χωρίς να εκραγεί το δυναμιτάκι που βρισκόταν προσκολλημένο με ταινία στη φιάλη.

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ

Υπολείμματα από τις μολότοφ κι επίσης τους άθικτους εκρηκτικούς μηχανισμούς παρέλαβαν από το οδόστρωμα αστυνομικοί της ασφάλειας Πατρών, ώστε να αναζητήσουν αποτυπώματα κ.α. στοιχεία.

Οι νέες μολότοφ είναι ικανές να προκαλέσουν μεγάλη ζημιά και σοβαρές σωματικές βλάβες εαν χτυπήσουν κάποιον πολίτη ή θραύσμα από την έκρηξη πέσει πάνω σε αστυνομικό ή άλλ διερχόμενο από το σημείο. Επίσης κάνουν εκκωφαντικό θόρυβο, πέραν της εστίας φωτιάς που προκαλούν.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις