Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Χωρίς ρεύμα παραμένουν χωριά της ορεινής Αιγιάλειας- Σε πλήρη λειτουργία το Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων

Χωρίς ρεύμα παραμένουν χωριά της ορεινής...

Αποχώρησαν επισκέπτες

Αποκαθίστανται σήμερα προβλήματα ηλεκτροδότησης σε χωριά των Καλαβρύτων, τα οποία είχαν προκληθεί από τη σφοδρή χιονόπτωση των προηγούμενων 24ωρων, όπως αναφέρει στο thebest.gr o Δήμαρχος Καλαβρύτων Γιώργος Λαζουράς, ωστόσο ακόμα υπάρχουν εκκρεμότητες.

Ό Προϊστάμενος του ΔΕΔΔΗΕ Αιγίου Νίκος Σωτηρόπουλος αναφέρει ότι ακόμα δεν έχει επανέλθει η ηλεκτροδότηση στη Ζαρούχλα Ακράτας και στην Κρήνη Αιγίου και σε ένα μέρος του Βερίνου, ωστόσο πιθανά μέχρι αύριο να έχουν λυθεί και αυτά.

Παρά τις μεγάλες προσπάθειες των συνεργείων χωριά στα ορεινά της Αχαΐας έκαναν χθες παραμονή Χριστουγέννων χωρίς ρεύμα, ενώ χωρίς ηλεκτροδότηση είχε μείνει και το Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων, το οποίο τελικά λειτούργησε χθες.

Και σήμερα βρίσκεται σε πλήρη λειτουργία με όλους τους αναβατήρες και τις πίστες στη διάθεση των σκιέρς και αρκετός κόσμος από το πρωί συνέρρεε για να απολαύσει χιονοδρομίες και παιχνίδια στο χιόνι, λέει ο Διευθυντής του Κέντρου Λεωνίδας Σπυρόπουλος.

Ωστόσο πλήγμα δέχτηκαν επαγγελματίες του τουρισμού σε χωριά των Καλαβρύτων τα οποία έμειναν χωρίς ρεύμα καθώς επισκέπτες αποχώρησαν , δεδομένου ότι δεν μπορούσαν να παραμείνουν στο σκοτάδι και σε παγωμένα δωμάτια.

Όπως εξηγεί ο Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Καλαβρύτων Κωνσταντίνος Δαφαλιάς αποχωρήσεις δεν σημειώθηκαν από καταλύματα των Καλαβρύτων αλλά από χωριά, με κάποιους να αναζητούν λύση για τη διαμονή τους στα Καλάβρυτα και με άλλους να αποχωρούν.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις