Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Ολοκληρώθηκε η λοταρία των αποδείξεων – Δείτε εάν είστε ανάμεσα στους 10.000 τυχερούς που θα λάβουν από 1000 ευρώ

Ολοκληρώθηκε η λοταρία των αποδείξεων – ...

Ο κατάλογος των τυχερών και αναπληρωματικών λαχνών αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα της ΑΑΔΕ

Ολοκληρώθηκε αργά το απόγευμα η διαδικασία των 10 δημοσίων κληρώσεων της λοταρίας αποδείξεων, που πραγματοποιήθηκαν σήμερα και 10.000 τυχεροί θα λάβουν από 1000 ευρώ. Δείτε εδώ εάν έχετε κερδίσει.

Μετά την 1η δημόσια κλήρωση που πραγματοποιήθηκε στις 30 Νοεμβρίου και αφορούσε τις συναλλαγές που εκκαθαρίστηκαν τον Οκτώβριο του 2017, σήμερα πραγματοποιήθηκαν άλλες δέκα κληρώσεις και συγκεκριμένα η 2η κλήρωση η οποία αφορούσε τις συναλλαγές του Σεπτεμβρίου, η 3η για τις συναλλαγές του Αυγούστου, η 4η του Ιουλίου, η 5η του Ιουνίου, η 6η του Μαΐου, η 7η του Απριλίου, η 8η του Μαρτίου, η 9η του Φεβρουαρίου , η 10η του Ιανουαρίου και η 11η τις συναλλαγές του Νοεμβρίου 2017.

Συνολικά διανεμήθηκαν 10 εκατ. ευρώ και ο κατάλογος των τυχερών και αναπληρωματικών λαχνών αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα της ΑΑΔΕ (www.aade.gr) .

Νωρίτερα

Αναρτώνται σταδιακά στο TAXISnet οι τυχεροί των κληρώσεων, που διεξάγει αυτή την ώρα το υπουργείο Οικονομικών και η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ)στο πλαίσιο της μεγάλης λοταρίας του Δεκεμβρίου. Υπενθυμίζεται ότι συνολικά από τις δέκα κληρώσεις θα διανεμηθούν από 1.000 ευρώ σε δέκα χιλιάδες τυχερούς.

Τα  αποτελέσματα των κληρώσεων αναρτώνται σταδιακά στις επόμενες ώρες στο TAXISnet. Ήδη έχουν γίνει οχτώ από τις δέκα συνολικά κληρώσεις και τα αποτελέσματα έχουν αναρτηθεί.

Πρώτα έγινε η κλήρωση για τους μήνες Ιούλιος έως και Σεπτέμβριος. Στην συνέχεια προστέθηκαν στην κληρωτίδα και οι Μάρτιος, Απρίλιος, Μάιος, Ιούνιος. Μένουν τρεις μήνες για να ολοκληρωθούν όλες οι κληρώσεις για την λοταρία αποδείξεων.

Οι φορολογούμενοι μπορούν να ενημερώνονται στην ιστοσελίδα της ΑΑΔΕ στη διεύθυνση www.aade.gr και από εκεί στις «Δημόσιες Κληρώσεις», όπου θα μπορούν να δουν εάν είναι ανάμεσα στους τυχερούς.

Δείτε εδώ εάν έχετε κερδίσει

Ειδικότερα οι φορολογούμενοι πρέπει να μπουν στην ιστοσελίδα της ΑΑΔΕ "www.aade.gr" και στη συνέχεια πατώντας την ένδειξη "Δημόσιες Κληρώσεις " να δουν τα αποτελέσματα των κληρώσεων στο TAXIS αφού χρησιμοποιήσουν τους προσωπικούς κωδικούς πρόσβασης σ αυτό.

Επίσης το υπουργείο Οικονομικών σε συνεργασία με την ΑΑΔΕ θα αποστείλουν ηλεκτρονικό μήνυμα στον προσωπικό λογαριασμό των τυχερών στο TAXIS. Η καταβολή των ποσών στους τυχερούς πρόκειται να γίνει στις 29 Δεκεμβρίου.

Η επόμενη κλήρωση που θα αφορά τις δαπάνες του Δεκεμβρίου θα γίνει στο τέλος Ιανουαρίου. Στόχος του υπουργείου Οικονομικών είναι μέσω των δημοσίων κληρώσεων να ενισχύσει τις ηλεκτρονικές συναλλαγές μεταξύ των φορολογούμενων που αποτελούν όπλο στη μάχη κατά της φοροδιαφυγής.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά