Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Στην Πάτρα η Ολυμπιακή Φλόγα- Τελετή υποδοχής στα Υψηλά Αλώνια παρουσία του υφ. Αθλητισμού Γ. Βασιλειάδη- ΝΕΕΣ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Στην Πάτρα η Ολυμπιακή Φλόγα- Τελετή υπο...

Ολοκληρώθηκαν οι εκδηλώσεις

22:00 Ολοκληρώθηκαν οι εκδηλώσεις για την υποδοχή της Ολυμπιακής Φλόγας στα Υψηλά Αλώνια της Πάτρας. Η Φλόγα θα διανυκτερεύσει στην αχαϊκή πρωτεύουσα και το πρωί της Τετάρτης θα συνεχίσει το ταξίδι της περνώντας στην Αιτωλοακαρνανία μέσω της γέφυρας Χαρίλαος Τρικούπης.

 

 

21:25 Έφθασε στην πλατεία Υψηλών Αλωνίων η Ολυμπιακή Φλόγα. Παρουσία του υφυπουργού Αθλητισμού Γιώργου Βασιλειάδη και του προέδρου της επιτροπής διοργάνωσης των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων που θα γίνουν στη Νότια Κορέα η τελετή.

Πρώτος ομιλητής ο Δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης.

 

21:15 Μπήκε στην οδό Γούναρη η πομπή της Ολυμπιακής Φλόγα κι ανεβαίνει προς τα Υψηλά Αλώνια.

 

21:05 Στην Πάτρα αυτή την ώρα η Ολυμπιακή Φλόγα. Οδεύει προς τα Υψηλά Αλώνια. Λόγω της διαδρομής της στους κεντρικούς δρόμους της πόλης παρατηρείται αυξημένο κυκλοφοριακό πρόβλημα. (Στις 21:10 η πομπή βρισκόταν Μαιζώνος κι Ερμού). 

 

 

 

20:40 Η Πάτρα υποδέχεται απόψε την Ολυμπιακή Φλόγα που άναψε το πρωί στην Ολυμπία και θα ταξιδέψει μέχρι την μακρινή Νότια Κορέα όπου και θα πραγματοποιηθούν οι Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες. Σύμφωνα με το πρόγραμμα στις 8.51 το βράδυ στην διασταύρωση των οδών Μαιζώνος και 28ης Οκτωβρίου (Καρόλου) η Ολυμπιακή Φλόγα θα παραληφθεί από τους Πατρινούς λαμπαδηδρόμους για να φτάσει μέχρι τα Ψηλαλώνια.

Τη φλόγα θα μεταφέρουν οι: Ανδρέας Ρήγας, Σοφία Αλικανιώτη, Λουκάς Καταπόδης, Παναγιώτα Μακρή, Κωνσταντίνος Αντίοχος και Φωτεινή Πλέα.

Στις 9.06 θα την παραλάβει ο Λουκάς Καταπόδης  που θα την μεταφέρει μέχρι τον βωμό που έχει στηθεί στην πλατεία Υψηλών Αλωνίων. Εκεί θα πραγματοποιηθεί η τελετή υποδοχής, παρουσία και των αρχών της πόλης και η φλόγα θα διανυκτερεύσει στην αχαϊκή πρωτεύουσα.

Νωρίτερα, στις 6:30 το απόγευμα πραγματοποιήθηκε τελετή υποδοχής σε ειδική τελετή στα Καλάβρυτα.

Αύριο το πρωί θα ξεκινήσει πάλι το ταξίδι προς τη Γέφυρα Ρίου- Αντιρρίου, με πρώτη λαμπαδηδρόμο την Γιώτα Μακρή.

 

(8:40 η Φλόγα βρισκόταν στο τούνελ της Παναγοπούλας.)

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις